Celebrity

31. července 2024 09:13

redakce Prima Ženy

Velké tajemství Williama a Kate vyšlo na povrch: Rozchod po telefonu kvůli jiné ženě

Princ William (42) a Catherine Middleton (42) na sebe hleděli už od mládí, ale jejich cesta za spokojeným vztahem nebyla jednoduchá. Během svého románku zažili i velmi kruté časy. O jejich tajemství promluvila nová biografická kniha.

William poprvé potkal Kate Middleton na Marlborough College, když byli oba ještě teenageři. Oba se stali studenty na University of St. Andrews ve Skotsku. Sdíleli stejné koleje a byli součástí stejného kruhu, takže jejich přátelství začalo brzy přerůstat v lásku. Po promoci, když šel William do armády a Kate nastoupila do Londýna jako nákupčí, se ale věci začaly komplikovat.

Krutý rozchod po telefonu

William se s Kate rozešel během třicetiminutového telefonátu a podle královského experta Roberta Jobsona jí to zlomilo srdce. Kate byla v tu chvíli navíc v práci, takže se musela omluvit z jednání, aby mohla telefonát přijmout v soukromí​​​​. Ve své nové knize Catherine, The Princess of Wales: The Biography autor Robert Jobson napsal, že někteří tvrdili, že Williamovi „zamotala hlavu“ jiná žena – prominentka Isabella Anstruther-Gough-Calthorpe, kterou před lety potkal na dovolené v Řecku.

Isabella prince odmítla

Princ se údajně snažil získat její přízeň, několikrát ji navštívil v jejím domě, ale ta ho nakonec odmítla. V úryvku, který vybral Daily Mail, Jobson píše: „Přestože byla Isabella v době rozchodu Williama a Catherine svobodná, zjevně netoužila stát se královskou přítelkyní, protože měla pocit, že by to omezilo její vyhlídky v kariéře herečky.“

William slavil, Kate byla zlomená

Podle Jobsona se William po ukončení svého vztahu s Kate vydal do klubů s kamarády, aby oslavil svou nově nalezenou „svobodu“. Jobson tvrdí, že se v Mayfair klubu Mahiki tak opil, že začal křičet, že je „volný“ a trval na tom, aby jeho přátelé bar „vypili do sucha“. Zlomená Kate se na druhou stranu schovala v Dublinu se svou matkou. Nakonec se do Londýna vrátila a také byla spatřena na večírcích, většinou se svou sestrou Pippou. V době rozchodu byla spojena se sirem Henrym Ropnerem.

William vypustil páru a během léta v armádních kasárnách pravděpodobně vše přehodnotil. Po dvou měsících od rozchodu dorazil na karnevalovou party u společného přítele, kde znovu spatřil Kate. Díky této události se smířili, údajně zafungovala společná chemie. Své usmíření nejprve tajili, ale později byli William a Kate viděni, jak se líbají na armádním večírku v kasárnách v Bovingtonu.

V červenci 2007 se Kate a její bratr James zúčastnili koncertu na počest princezny Diany a seděli jen pár řad za Williamem a Harrym. Krátce poté Kate a William znovu potvrdili svůj vztah a ona se přestěhovala do jeho bytu v Clarence House. O tři roky později bylo oznámeno jejich zasnoubení a Kate dostala zásnubní prsten po princezně Dianě​​.

Zdroj: Mirror.co.uk

Princezna Kate nyní bojuje s rakovinou. V červnu přiblížila, jaký je její stav:

Sdílejte článek
Štítky rozchod společnost Princezna Diana vztah královská rodina tajemství William, princ z Walesu Catherine, princezna z Walesu

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 9. 9. 2024

Berani, dnes možná budete chtít vyzkoušet něco úplně nového. Pokud jste to ještě nikdy nedělali, zkuste se vyjádřit tancem. I když jste přesvědčeni, že máte obě nohy levé, možná budete překvapeni. Ať už je váš styl jakýkoli, určitě se najde typ tance, který zvládnete, ať už je to tak jednoduchý tanec jako twist, nebo tak okázalý jako flamenco. Budete se cítit skvěle a navíc je to dobré cvičení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.