Velký horoskop na únor: Váhy čekají osudové změny, Střelci se zamilují

AURA: Měsíční horoskop na únor 2024

Co vám předpovídají hvězdy na druhý měsíc roku? Jak se vám bude dařit v práci, ve vztazích nebo jak na tom budete se zdravím? Přečtěte si velký horoskop na únor 2024.

Blíží se nový měsíc a my pro vás máme horoskop pro všechna znamení zvěrokruhu. Přečtěte si, co vás čeká v různých oblastech vašeho života, které znamení vám přinese štěstí, a s kterým budete mít naopak problémy.

Beran

Na začátku měsíce vámi bude manipulovat nějaký muž, abyste se do něj zamilovala, bude tvrdit, že jste si souzeni. Čeká vás spousta akcí, které budete podnikat v rámci vztahu. Na začátku měsíce začnete nový vztah, který bude plný naděje a lásky, ale na konci měsíce vás od partnera bude někdo odrazovat, protože je nezodpovědný.

Přečtěte si podrobný horoskop na únor pro Berana.

Býk

Na začátku měsíce se budete cítit osamoceni a budete z toho velice deprimováni. Vše bude spojeno s vaší rodinou a přáteli. V půlce měsíce vás čekají setkání a schůzky, ale rozhodnete se zavírat oči před problémy, což vás dovede k věčnému rozhodování a pocitu ztráty. Koncem měsíce se vše urychlí a vy si oddychnete.

Přečtěte si podrobný horoskop únor pro Býka.

Blíženci

Hned na začátku měsíce se váš partner bude cítit osamoceně a uvědomí si, že vás miluje a začne vám dávat lásku najevo, s tím přijde i zázemí a pocit jistoty. Pozor si dejte na manipulaci od vašeho okolí. Někdo bude chtít, abyste neřešila věci okolo vaší práce.

Přečtěte si podrobný horoskop na únor pro Blížence.

Rak

Na začátku měsíce se budete cítit velice osamoceni, protože už jste dlouho nikde nebyli. Bude vám smutno, což vás přiměje danou situaci změnit. Váš partner začne být více iniciativní, bude s vámi flirtovat, bude se chovat jako skvělý partner a vy se do něj můžete znovu zamilovat.

Přečtěte si podrobný horoskop na únor pro Raka.

Lev

Na začátku února budete řešit nějaké úřední, soudní záležitosti a budete se tím zabývat dost intenzivně. Může dojít na hádky a nepříjemnosti, ale vy to vyřešíte bez větších komplikací. Váš partner bude přemýšlet nad některými věcmi a vám přijde, že je vůči vám odtažitý. To proto, že zavírá oči před něčím, co se mu teď nechce řešit.

Přečtěte si podrobný horoskop na únor pro Lva.

Panna

Začátkem měsíce vám osud nadělí dobře finančně zajištěného muže, se kterým můžete zažít skvělý sex, ale může to pokračovat i k novým začátkům stabilního vztahu. Vy však budete mít o vztahu pochybnosti, čeká vás rozhodování, zda někam vztah posunete, nebo z něho utečete.

Přečtěte si podrobný horoskop na únor pro Pannu.

Váhy

V únoru vás čekají náhlé osudové změny. Možná je čas přestat nadávat a nechat je do života jen tak přijít. Stejně se jim nevyhnete. Už na začátku měsíce vám osud některé věci změní, aniž byste s tím mohli cokoliv udělat. Budete však spokojeni a najdete stabilitu.

Přečtěte si podrobný horoskop na únor pro Váhy.

Štír

Začátkem měsíce budete muset trochu bojovat v rámci vašeho vztahu. Přichází s tím spojená změna, ale nakonec se vše srovná a z vašeho partnera bude vyzařovat klid a harmonie a možná pojedete i na nějakou společnou cestu, třeba na prodloužený víkend. V půlce měsíce uzavřete to, co jste potřebovali uzavřít. Koncem měsíce něco náhle intenzivně ukončíte, a to přinese obrovské změny.

Přečtěte si podrobný horoskop na únor pro Štíra.

Střelec

Už na začátku měsíce budete opravdu hodně zamilovaní, a ač si to budete rozmlouvat a odrazovat sami sebe, tak to nepomůže a k partnerovi se budete chovat velice přátelsky. Což přinese dobré změny, ale je mezi vámi něco z minulosti, a to se musí také vyřešit. Práce koncem měsíce bude tolik, že se ani nenadechnete.

Přečtěte si podrobný horoskop na únor pro Střelce.

Kozoroh

Na začátku února vás čekají nějaké skvělé nápady a nové začátky. Můžou přijít i přesuny, případně nějaké stěhování. Bude se to vše týkat ženy, která na vás bude žárlit nebo vám bude něco závidět. Pozor si dejte na manipulaci, kterou nebudete chtít řešit, ale radost vám nepřinese. Koncem měsíce se vám splní váš sen.

Přečtěte si podrobný horoskop na únor pro Kozoroha.

Vodnář

Čeká vás měsíc plný zvratů a náhlých změn. V partnerství dobře začnete už na začátku měsíce. V půlce měsíce se tento vztah natolik rozvine, že můžete počít dítě nebo se ještě více zamilovat. Pak přijde změna. Na konci měsíce vám pomůže osud vše vyřešit.

Přečtěte si podrobný horoskop na únor pro Vodnáře.

Ryby

Začátkem měsíce budete bojovat s láskou, ale nebudete chtít, aby o tom někdo věděl. Pak vás čeká velký a zásadní posun ve vašem životě. A ten posun bude plný vášně a odhodlání. Vrátí se vám i něco z minulosti. Hlavně se můžete zamilovat. Koncem měsíce budete něco řešit s energickým mužem.

Přečtěte si podrobný horoskop na únor pro Ryby.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.