Velký letní horoskop – Váhy: Začátkem léta mohou mít svatbu a pak odjet na líbánky

Hvězdy radí Vahám v létě plánovat budoucnost a hodně odpočívat. Obecně bude pro ně příznivější druhá polovina prázdnin, zejména posledních čtrnáct dnů v srpnu, kdy se jim otevře prostor pro dlouhou a zaslouženou dovolenou v cizích krajích. Ale i začátek by mohl být pro ně hodně zajímavý, zejména na milostném poli. Co čeká Váhy v létě v pracovním nebo partnerském životě, jak na tom budou se zdravím a kde je podle hvězd čeká ideální dovolená?

Současná kombinace planetárních vlivů pro znamení Vah je spíše neutrální. V červenci dokonce mohou Váhy očekávat nějaké překážky v práci, které jim zabrání v odjezdu na dovolenou. Dobrou zprávou ale je, že v prvních dvou týdnech prázdnin se Vahám bude dařit na milostném poli, je klidně možné, že vstoupí i do svazku manželského nebo se rozhodnou založit rodinu. Začátkem července, zejména kolem 13. července, hvězdy totiž přejí zodpovědné lásce.

V srpnu se pro Váhy otevře prostor pro společenská setkávání, kde mohou zazářit, a pro cesty za sluncem do vzdálených krajů. Na konec srpna se mohou opravdu těšit, planeta Merkur vstoupí 26. srpna do jejich znamení, což jim může přihrát nové a velmi zajímavé možnosti v pracovní oblasti. Obecně by Váhy měly v letním období odpočívat, věnovat se svým blízkým a sbírat energii pro podzim, kdy je čeká mnoho nového.

Váhy a láska

Znamení Vah je pod vládou Venuše (stejně jako znamení Býka), proto jsou láska a partnerství pro něj velmi důležité. Začátkem července, kdy je Venuše ve spřízněném znamení Blíženců, nastane období vhodné pro řešení zásadních milostných a partnerských problémů. Váhy mohou dospět i k radikálním rozhodnutím, mohou se konečně rozhoupat k sňatku nebo založení rodiny. Pokud tak učiní, je skoro jisté, že koncem srpna vyrazí na líbánky někam, kde ještě určitě nebyly. Osamocené Váhy se mohou v tomto období seznámit s někým zajímavým a vzrušujícím a s ním pak vyrazit na cesty do neznáma. Kolem 27. července by však všechny Váhy měly být v lásce opatrné, nic moc neslibovat a citová nedorozumění neřešit nevěrou. Později by je mohla hodně mrzet.

Váhy a zdraví

Pokud možno se, milé Váhy, vyvarujte zbytečných stresů, eliminujte negativní spouštěče a vyhýbejte se věčně nabručeným a stěžujícím si lidem. Důležitá je pro vás rovnováha tekutin, zvláště během teplých letních dnů dodržujte pečlivě pitný režim a v jídelníčku upřednostňujte dostatek ovoce i zeleniny. Pak se budete cítit skvěle a plní energie.

Jak v létě relaxovat?

Zvláště vhodným typem sportu je pro Váhy cyklistika, jízda na kolečkových bruslích, k uvolnění je skvělé plavání. Vahám prospívá i rychlejší chůze a běh nebo raketové sporty – tenis, ping-pong, badminton.

Tipy na dovolenou:

Vhodná místa pro Váhy: Jako znamení harmonie touží Váhy po krásném prostředí. Budou spokojené všude tam, kde je pěkná krajina, ale i krásné starobylé památky, a tam, kde je čekají umělecké zážitky. Váhy, které často řeší partnerské problémy, jistě zaujme i seznamovací dovolená nebo různé kurzy partnerské komunikace a zdokonalování sebe sama, ať již jde o oblast těla, nebo duše. Na našem území se jim určitě bude líbit na jižní Moravě nebo v jižních Čechách, například v Českém Krumlově, Slavonicích a také v Luhačovicích a okolní krajině.

Pro Váhy cestovatele a milovníky cizích zemí je skvělé Savojsko, Rakousko, Argentina, Egypt, z měst Antverpy, Graz, Vídeň, Lisabon, Kodaň a Johannesburg.

Sdílejte článek
Štítky zdraví láska dovolená letní horoskop Váhy léto 2022

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.