Herečka Veronika Divišová nikdy neměla dědečka. Adoptovala si proto Postráneckého

Veronika Divišová (20) je talentovaná herečka, která se před kamerou poprvé objevila už v pěti letech. Nyní přijala pozvání do talkshow Honzy Dědka, kde prozradila, kterého slavného herce pojala za svého dědečka, a promluvila také o své velké touze.

Veronika Divišová je studentkou pražské konzervatoře a o tom, že se v budoucnu bude herečkou, věděla už jako malá. V pěti letech se účastnila svého prvního konkurzu, který vyhrála, a od té doby se tomuto řemeslu věnuje naplno.

Vysněná role psychopata

Zahrála si v seriálu Cukrárna, v pohádce Dešťová víla či ve filmech Cizí příběh a Tady hlídám já, za který dokonce získala čestné uznání poroty na 44. dětském filmovém a televizním festivalu Oty Hofmana. Diváci ji mohou znát také jako dceru Saši Rašilova v seriálu Modrý kód.

Kromě Veroniky Divišové se v 7 pádech Honzy Dědka představil také Tomáš Klus s dcerou Josefínou.

Kromě herectví se věnuje modernímu tanci a hře na klavír. Přestože ve svém mladém věku ztvárnila už mnoho rolí, co nejdříve by si ráda splnila svůj velký herecký sen. „Mám vysněnou roli, chtěla bych hrát psychopata. Tam se člověk vyhraje, ukáže, co umí,“ objasnila Veronika Divišová.

Adoptivní dědeček Václav Postránecký

Na natáčeních se Veronika poznala se spoustou známých osobností. Vůbec nejvíce si oblíbila herce Václava Postráneckého, ke kterému měla velmi blízko. „Nikdy jsem neměla dědu. Oba umřeli, než jsem se stihla narodit,“ uvedla Divišová v 7 pádech Honzy Dědka, které můžete sledovat každé úterý ve 21:40 na Primě.

Mohlo by vás zajímat: Vdova po Václavu Postráneckém promluvila o jeho odchodu. Jsme za něho vděčni, řekla

„Když jsem proto měla svého prvního filmového dědu, adoptovala jsem si ho. Byl to Václav Postránecký,“ dodala s dojetím v hlase při vzpomínce na oblíbeného českého herce, který zemřel v roce 2019.

Hostem talkshow byl také slovenský zpěvák Peter Nagy, který zavzpomínal na své dětství:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 5. 2024

Je frustrující, když práce stojí v cestě romantice a společenským aktivitám. Přesně to dnes cítíte, Berani. Vaše myšlenky jsou zaměřeny na večerní a víkendové aktivity, ale povinnosti máte na stole. Nezoufejte. Jednoduše si dejte závazek, že uděláte to, co se od vás očekává, a užijte si dnešní večer s jistotou, že jste splnili své povinnosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.