Veronika Žilková k nepoznání. Nenalíčená a s trvalou vypadá dost nezvykle

Polda V (14) - Veronika Žilková jak ji neznáte. S kudrnami a bez make-upu

Zdrchaná rozvodem, který se teď stále probírá? Omyl! To Veronika Žilková jen opět předvedla svůj herecký um, tentokrát v roli v oblíbeném krimiseriálu. Bez zaváhání pro ni odhodila veškerý sexappeal, make-up a nebránila se ani úpravě vlasů na retro trvalou. Výsledek této herecké proměny je ovšem dokonalý.

„Hraju vrchní zdravotní sestru se zajímavým příběhem. Její manžel se stal obětí zločinu, je velmi racionální a v práci oblíbená. Stejně tak i u pacientů,“ přibližuje charakter své postavy Žilková. Ta po návratu z noční směny nachází coby zdravotní sestra Naďa Peštová svého muže mrtvého u televize. Postarší žena s popelavou pletí, které život už viditelně dost ubral na kráse, zapaluje jednu cigaretu od druhé. Kolotoč vyšetřování se rozjíždí, jak uvidíte už v sobotu večer na Primě.

Kvůli roli prošla Veronika Žilková dost velkou proměnou vzhledu. A protože je perfekcionistka, nepodcenila ani účes (jak můžete vidět v galerii), který by se v levnějším pořadu dal řešit lacinou parukou.

„Když mi vedení Primy navrhlo můj look, tak jsem jsem byla zaskočená, ale i nadšená. Přinesla jsem si svoji kulmu. Jsem zvyklá, že charakter postavy by měl odpovídat jejímu fyzičnu. Zkrátka by to mělo být vidět,“ říká k úpravě vlasů v retro vlnky.

Polívka pomohl Žilkové najít práci

Natáčení prý herečka vděčí i za setkání s milými kolegy Davidem Matáskem a Vladimírem Polívkou. „Zajímavé natáčení bylo ve výslechové místnosti, kdy jako policajti zjišťují pozadí zločinu. Musím říct, že to bylo moc příjemné setkání. Vladimírovi jsem v loňském roce hrála maminku a teď mě s ním opět na Primě čeká spolupráce, kde mu budu znovu hrát maminku, i když úplně jinou než předtím. Moc se na to těším,“ naznačuje Žilková o další herecké výzvě.

„Vladimíra si pamatuji od doby, kdy jsem s jeho tatínkem Bolkem točila film Zapomenuté světlo, za který jsem získala Českého lva. Vladimír byl tenkrát předškolák. Je pro mě čest pokračovat a točit s klanem Polívků. Mimochodem hraju i v Divadle Bolka Polívky. Moc si toho vážím, protože Bolek byl první, kdo mi po návratu z Izraele dal práci,“ uvádí dále s upřímnými díky úspěšná herečka.

S Davidem Matáskem se znají mnohem déle. „Davida znám jako mladšího konzervatoristu. Chodila jsem na DAMU, kolem kavárny Depreso, což byla kavárna, kde všichni konzervatoristi od Davida Matáska po Michala Suchánka posedávali a probírali hereckou budoucnost. My jsme okolo chodili na tu vysokou školu hereckou. Tak od té doby ho znám,“ upřesňuje s úsměvem Veronika Žilková.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.