Slavné osobnosti, které od sebe jen stěží rozeznáte. Dvojníka má Belmondo i Bočanová

Všimli jste si někdy, že se veřejně známé osobnosti velmi často podobají jiné slavné celebritě? Někdy si dokonce myslíte, že to je jedna a tatáž osoba, pak ale zjistíte, že se jedná o dva odlišné jedince. Ve světě showbyznysu je totiž velmi běžné, že někteří mají svého dvojníka.

Dokonalých dvojníků jsou zdokumentovány stovky. S rostoucím počtem obyvatel každým dnem stoupá také pravděpodobnost, že se shoda vzhledu objeví i u dalších lidí, kteří mezi sebou nemají příbuzenský vztah. Na celém světe existuje údajně až sedm lidí, kteří vypadají téměř stejně jako vy. Kdo z celebrit jako by si z oka vypadl?

Vica Kerekes (42) vs. Táňa Pauhofová (39)

Obě pochází ze Slovenska, obě jsou herečky a obě vídáme v českých filmech. Zrzavé krásky Táňa Pauhofová a Vica Kerekes na první pohled vypadají, jako by byly sestry. Příbuzenský vztah mezi sebou sice nemají, zato jsou dobrými kamarádkami, které spolu v mládí dokonce i bydlely. Často si tak ze zmatených lidí mohly dělat legraci a nechávat je v rozpacích. To, že si je veřejnost pletla, se totiž stávalo poměrně pravidelně.

Čtěte také: Svatba, rychlý rozvod a děti v nedohlednu. Vica Kerekes stále čeká na lásku

„Stalo se nám to i na premiéře. Mně na její, jí na mojí. Myslím ale, že si z toho ani jedna z nás nedělá těžkou hlavu – vzhledem k tomu, že jsme kamarádky,“ svěřila se kdysi Táňa Pauhofová v rozhovoru pro časopis Téma.

Mahulena Bočanová (56) vs. Salma Hayek (56)

Tmavé vlasy, uhrančivé oči, tvar obličeje i celkový styl mají česká herečka Mahulena Bočanová, kterou můžete znát například ze seriálu Modrý kód, s mexickou herečkou Salmou Hayek takřka identické. Zejména v mladistvém věku si tyto exoticky vypadající krásky, jež jsou stejně staré, byly opravdu velmi podobné.

Martin Kraus (40) vs. Jean-Paul Belmondo (†88)

Herec Martin Kraus má se zesnulým francouzským hercem hned několik společných rysů, a právě proto se mu ne nadarmo říká český Belmondo. Sám Martin ho má velmi rád a zná všechny jeho filmy. Jak řekl webu deník.cz, jeho  připodobňování k francouzské legendě ho jako fanouška spíš uráží, jako herci mu to ale naopak lichotí.

Legendární herec Jean-Paul Belmondo svět navždy opustil v září roku 2021:

Hilary Swank (48) vs. Jennifer Garner (51)

Jako dvojčata vypadají také Hilary Swank a Jennifer Garner. Nejvíce je spojuje široký úsměv. Herečky si jsou vzájemné podoby vědomy a už několikrát se jim stalo, že si je fanoušci spletli. Posuďte sami, zda byste rovněž neměli problém.

Mohlo by vás zajímat: Herečka Hilary Swank v osmačtyřiceti letech porodila. Na svět přivedla dvojčátka

Gabriela Lašková (33) vs. Andrea Musilová (33)

V případě bývalé moderátorky hlavní zpravodajské relace na Primě Gabriely Laškové a Andrey Musilové jde hned o několik shod najednou. Nejenže jsou stejně staré, obě navíc měly dlouhou dobu vlasy střižené nakrátko a objevily se v soutěži Česká Miss. Andrea Musilová, dříve Kabická, se probojovala do finále a Gabriela Lašková, dříve Kratochvílová, soutěž vyhrála. Zejména pro Andreu to bylo po vítězství kolegyně složitější, protože si je veřejnost neustále pletla.

Podívejte se, jak vypadá moderátorka Gabriela Lašková nyní:

Margot Robbie (32) vs. Jaime Pressly (45)

Obě dvě dámy jsou úspěšné herečky, které mají hned několik podobných rysů. Mezi ně patří velká ústa, výrazné klíční kosti, velmi podobná modrá barva očí, blonďaté vlasy – pouze jejich věk se liší.

Přečtěte si také: Neuvěřitelná náhoda: Jednovaječná dvojčata porodila syny ve stejný den v jedné nemocnici

Roman Štabrňák (39) vs. Xindl X (43)

Další záměna, ke které dochází poměrně často, se týká herce Romana Štabrňáka a písničkáře Ondřeje Ládka, kterého většina zná spíše jako Xindla X. V jednom z rozhovorů kdysi Štabrňák uvedl, že on sám podobnost se zpěvákem nevidí. Xindl X je prý menší a má více vlasů, když ho ale někdo v domnění, že jde o zpěváka, poprosí o autogram, podepíše se mu jménem Xindla X. Herci to prý nic neudělá a dotyčný má radost.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.