Celebrity

30. prosince 2023 07:00

Zuzana Schneidewind

Záhady těla Jakuba Prachaře. Kdo mu chce hledět do očí, musí ostřit na prsa

Tělo Jakuba Prachaře

Filmoví a televizní diváci mají všestranně nadaného umělce rádi nejen pro jeho dovednosti, ale i pro smysl pro humor. Za dobu působení na televizní obrazovce už se stihl podělit o řadu zajímavostí z vlastního soukromí. Zvláště pozoruhodné jsou ovšem zmínky o jeho tělesných anomáliích.

Nalaďte se na příchod nového roku 2024 s úsměvem na tváři. Když už nic jiného, tak představa o těle Jakuba Prachaře jak ho sám popisuje, ho jistě navodí.

Pamětníci a pozorní posluchači vtipů čerstvého čtyřicátníka Prachaře už se na tohoto talentovaného herce, hudebníka a moderátora musejí dívat jako na nadpozemskou bytost. Pro ty, kterým možná něco uniklo, jsme se pokusili sestavit Jakuba Prachaře takového, jak se sám za poslední dekádu účinkování v mnoha úspěšných show představil.

Místo bradavek mu narostly oči

Zdá se, že příroda milého umělce nešetřila. Slyšeli jste například, že místo bradavek mu prý narostly oči a několik penisů?

Jak na sebe jednou Jakub Prachař prozradil v show Máme rádi Česko, zásadně nenavštěvuje lékaře. „Léčím to všechno doma v klidu, a to priessnitzem. Myslím, že čas všechno vyléčí. Navíc jsem se naučil přemýšlet jako hlemýžď – když o něco přijdu, tak mi to časem doroste,“ vysvětlil před několika měsíci s naprostým klidem v show a netajil se ani novými přírůstky. „Přišel jsem o kousek čelního mozkového laloku a dorostly mi za odměnu dva. Místo bradavek mi narostly oči a mám i několik penisů,“ prohlásil ještě.

Čtěte také: Ilja Prachař, Jakubův dědeček, měl o 13 let mladší manželku. Zahrála si s ním v Krkonošských pohádkách

Několika penisy nekončíme. Sexpertce v pořadu Inkognito zase svěřil, co s ním dělá sací reflex, že má největší sval na bradavkách, nebo sní o intimnostech s Hitlerem. V Jakubovi se podle toho nejspíš probouzí jeho vnitřní žena. Existuje ale ještě jiné vysvětlí. „Jak na mě Petra (Nesvačilová) hodila ženskou energii, tak jsem hned zacítil píchnutí v podbřišku. Myslím si tedy, že se mi tam klube děloha,“ prohlásil nejistě herec v roce 2022 ve studiu Inkognita. Ve velkém klání talentů Česko Slovensko má talent 2023 už rovnou podotkl coby porotce k trans soutěžící, že i on má dělohu.

Vylučuje výjimečné pižmo

Věřte nevěřte, ale ani to ještě není o těle Jakuba Prachaře vše. Ondřej Brzobohatý se onehdá v pořadu Inkognito nechal slyšet, že rozjel nový byznys. A jeho hlavní artikl na prodej? Údajně jím má být výjimečné pižmo Jakuba Prachaře.  Kdy bude k mání, nezaznělo. Na Jakuba Prachaře se ale můžete i v novém roce těšit minimálně ve všech oblíbených show. A kdo ví, třeba o svém těle prozradí ještě více.

Přečtete si ještě dojemné vyznání Libora Boučka k jubileu Jakuba Prachaře: Štval mě i inspiroval

Podívejte se ještě na svatého Jakuba Prachaře v extra narozeninovém sestřihu, který mu věnoval Libor Bouček:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.