Zásah policie v rodinném domě vyústil v záhadu. Někdo je velký lhář

Zadržený tvrdí, že šel na přání kamarádky vyvenčit psa. V domě, kde byl polapen přivolanou policejní hlídkou, mladíka ale nikdo nepoznává.

Na policii volá žena, že se po domě její matky pohybuje cizí osoba. Jak moc je cizí, kde se tam vzala a co má v plánu? Hlídku na místě už čeká oznamovatelka a vysvětluje, že jde do domu k mamince něco vyzvednout, a cestou v okně spatřila muže. Háček je v tom, že v této rodině žádného muže nemají.

Policisté potřebují vědět, kolik lidí se po domě pohybuje. Je zjištěno, že v domě se pohybují řemeslníci, ale ti nemají na místě momentálně být. Dům má jen jeden vstup, zámky nejsou porušeny. Oznamovatelka tvrdí, že muž v okně vypadal jako grázl. Hlídka se vydává do domu se zbraní v ruce. Kontrolují jednotlivé místnosti, v ložnici najdou štěkajícího psa, vedle pak mladšího muže s culíkem na hlavě.

Podívejte se také na záběry bizarní krádeže v Ústí: Mladík se nasoukal do lahvomatu, ven čouhaly jen nohy.

Případ se zamotává

Policisté muže vyvedou ven. Tvrdí jim, že jen přišel na přání kamarádky Ivety vyvenčit psa. Jenže paní oznamovatelka hlásí, že muže nezná, i když ten se snaží chovat přátelsky. Zadržený stále tvrdí, že se znají už tři roky. Oznamovatelka tvrdí, že v domě byly peníze, pro které ji její maminka poslala. Zvláštní je, že klíče, jež má muž u sebe, jsou právě od oznamovatelky. Policisté dále během prohlídky muže najdou peníze. Prý je vybral z bankomatu, vysvětlí jim ovšem. Situace je stále více nepřehledná. Jak můžete vidět v dalším z dílů Policie v akci každý všední den odpoledne na Primě nebo on-line na prima+, záhadný případ bude dořešen na služebně.

Sdílejte článek
Štítky peníze pes policie FTV Prima krádež okno zloděj rodinný dům policejní hlídka Policie v akci prima+