Celebrity

9. února 2023 05:00

Eliška Reiglová

Střídavka, Hádkovi či Jan Žižka: 10 českých filmů, které si pusťte na prima+ už dnes

UPO - Originální seriály exkluzivně na prima+

Je tu nová streamovací služba prima+, která nabízí k přehrání více než 2 000 titulů na jednom místě. Z široké řady českých titulů jistě stojí za zmínku například i ty, které dosud nebyly odvysílány. Na jakých TOP 10 titulů se díky prima+ můžete těšit?

Indián (2022)

Komedie v hlavní roli s Karlem Rodenem pojednává o Ondřejovi, který je sice výborný obchodník, ale zároveň arogantní workoholik. Při letu z americké Nebrasky ale dojde k události, která mu změní život. Při přeletu nad rezervací, kde je zrovna pohřbíván indiánský náčelník, duch indiána narazí do letadla a vtělí se do Ondřeje. Nastávají velké komplikace, ale hlavní hrdina se nehodlá hlasu v hlavě jen tak vzdát. FILM NAJDETE ZDE.

Prezidentka (2022)

Anna Geislerová jako první česká prezidentka Kateřina Čechová v romantické komedii prožila první rok v úřadu. Denně tvrdě pracuje a ze srdce touží po odpočinku, při kterém by nebyla sledována na každém kroku. Rozhodne se proto trochu zariskovat, vzít si paruku a v přestrojení se potají vytratit z Hradu. Během svého nočního dobrodružství se seznamuje se sochařem Petrem v podání Ondřeje Vetchého, kvůli kterému se začne vytrácet každou noc. On přitom nemá potuchy, s jak mocnou ženou tráví čas. Její noční výlety se ale provalí a začíná boj o lásku. FILM NAJDETE ZDE.

Střídavka (2022)

Rodinné a partnerské zmatky. Taková jsou hlavní témata komedie Střídavka, v níž si hlavní hrdinové uvědomí, že spojení tří rodin vyžaduje plán. A i když si naplánujete, jak přežít komunikaci s bývalými partnery, péči o nevlastní děti a jak s udržet rozum, život si nakonec dělá, co chce. FILM NAJDETE ZDE.

VSTUPTE S NÁMI DO PRIMA+ A UŽÍVEJTE SI KVALITNÍ ČESKÉ I ZAHRANIČNÍ FILMY A SERIÁLY!

Hádkovi (2022)

Jde o jeden pěkný byt. O byt dědečka, který je ale zrovna v nemocnici. V bytu se tak sejdou dva zcela odlišní bratři Hádkovi, kteří se i přes velké rozdíly mají rádi. Potkávají se ale také jejich manželky, které se nemohou vystát. Na schůzku ale dorazí i otec bratrů a oznámí jim důležitou novinku – dědeček by se chtěl s celou rodinou vydat k moři, aby ho alespoň jednou v životě viděl. Škoda, že při každé schůzce se Hádkovi pohádají. FILM NAJDETE ZDE.

Přes prsty (2019)

Linda a Pavla jsou parťačky, které obětují beach volejbalu všechno. Tedy skoro všechno. Mladší Pavle začínají tikat biologické hodiny a chce co nejdříve otěhotnět. To starší svobodná Linda vůbec nechápe. Zvlášť když se jim podařilo kvalifikovat se na mistrovství! Česká romantická komedie ukazuje řadu skvělých herců, kterým vévodí Jiří Langmajer a Petra Hřebíčková. FILM NAJDETE ZDE.

Ženy a život (2022)

Eliška je ten typ dívky, o které se dá říct, že je tak hodná, až je hloupá. Její sestra Ilona je naproti tomu všehoschopná a volnomyšlenkářská. Přesto se společně vrhnou do budování rodinného podniku a Eliška zatím na popud maminky řeší také svůj vztah se samolibým sportovcem Petrem a pokládá si otázku, zda s ní má vážné úmysly. Co je ale problémem jejím, je problémem i celé její rodiny. A tak bojuje Eliška o Petra, Richard o Elišku, Klára o Richarda a maminka s tatínkem o blaho všech. FILM NAJDETE ZDE.

Jan Žižka (2022)

Velkofilm režiséra Petra Jákla, v němž hraje řada mezinárodních hvězd, se odehrává na konci 14. století, kdy se Jan Žižka a skupina jeho žoldnéřů starají o bezpečnost králova zástupce. Díky svým strategickým a bojovým schopnostem je brzy pověřen službou pro samotného krále, a když dostane úkol unést snoubenku Jindřicha z Rožmberka, zaplétá se do vysoké politiky, kde nemá jinou možnost než bojovat. FILM NAJDETE ZDE.

Srdce na dlani (2022)

Bolek Polívka se v romantické komedii těší, že si v důchodu splní sen a stane se pouličním klaunem. Okouzlí přitom majitelku pojízdné kavárny Elišku Balzerovou. Není ale v jejich věku pozdě na osudovou lásku? Do jejich životů se navíc připletou i další lidé s vlastními problémy v intimní sféře. FILM NAJDETE ZDE.

Minuta věčnosti (2021)

Kardiochirurg (Jiří Langmajer) je uzavřený člověk, který moc nekomunikuje ani se svou jedenadvacetiletou dcerou, kterou hraje Martina Babišová. Ta má vrozenou srdeční vadu a otec se ji rozhodne sám operovat. Poté se společně vydají na výpravu na severský ostrov, kde se budou snažit k sobě najít cestu. Když ale dcera zkolabuje, otec začíná mít pochybnosti. Co udělal špatně? Je s ní skutečně na výpravě, nebo je realita jiná? Podařila se operace? Musí přijít na to, co je realita a co je fikce. FILM NAJDETE ZDE.

Špindl (2017)

Do vyhlášeného zasněženého střediska vyrážejí sestry Eliška, Katka a Magda na dámskou jízdu. Mají v plánu si užít odpočinek, zábavu a možná i trochu milostného dobrodružství. Eliška je nad věcí, ale Katce i Magdě už bylo třicet, ale jsou pořád samy. Objeví toho pravého mezi lyžaři na svahu? V české komedii září Anna Polívková, David Gránský či Lukáš Pavlásek. FILM NAJDETE ZDE.

Stejně tak na platformě prima+ nesmí chybět ani vlastní tvorba skupiny Prima – současná i z let minulých. Diváci zde mohou zpětně zhlédnout například seriály Slunečná, ZOO, Vinaři, Polda, Duch, Dvojka na zabití, Temný kraj, Ohnivý kuře, Modrý kód, reality show Prostřeno!, LIKE HOUSE. Těšit se můžete také na aktuálně vysílané akviziční pořady, dokumenty a pohádky pro děti!


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 4. 2024

Zadal vám někdo úkol a pak odešel, aniž by vám dal pokyny? Není divu, že se cítíte zmatení a frustrovaní. Pokud neexistuje žádný návod a pokud nikdo jiný neví, o co jde, nemějte výčitky svědomí a nechte to být, dokud nedostanete řádné poučení. Je rozumnější počkat, než to udělat špatně a muset to dělat znovu. Raději bezpečně, než abyste litovali.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.