Celebrity

24. května 2022 16:30

Josef Šťastna

Felix Slováček je otřesený po nehodě s manželkou. Nastal čas poslat Dádu na léčení?

Hudebník Felix Slováček (79) v úterý chtěl ve velkém stylu slavit své narozeniny. Místo toho musí komunikovat s novináři a odpovídat na otázky, které se týkají jeho manželky Dagmar Patrasové (66). Ta totiž měla v pondělí nepříjemnou autonehodu. Test na přítomnost alkoholu však odmítla.

Herečka nabourala auto už podruhé. V roce 2018 nadýchala 2,5 promile alkoholu a musela odevzdat řidičský průkaz. O ten zřejmě znovu přijde, protože po pondělní nehodě odmítla test na alkohol. Nehodu ale stále vyšetřuje pražská policie.

„Řidička se na místě odmítla podrobit dechové zkoušce. V případě, že se řidič odmítne podrobit zkoušce i lékařskému vyšetření, hrozí mu zákaz řízení motorových vozidel až na dva roky a pokuta do výše 50 tisíc korun,“ popsal mluvčí pražské policie Jan Daněk.

V úterý se měla konat oslava narozenin, na kterou se Felix Slováček velmi těšil. Nyní je téměř jisté, že jeho manželka slavit nepůjde. Mimo jiné nechce čelit dotazům novinářů, ale zůstat v klidu. „Asi tam nepůjdu, protože… Prostě tam nepůjdu,“ uvedl herečka pro CNN Prima NEWS.

Nemá žádné následky, řekl o Patrasové její muž Felix Slováček

Redakce webu Prima Ženy v úterý odpoledne oslovila přímo Felixe Slováčka. Ten potvrdil, že Dagmar se na oslavu nechystá. „Je v pořádku, žádné následky nemá, jen leknutí,“ sdělil saxofonista.

V minulosti Felix Slováček hovořil o tom, že by bylo nejlepší, kdyby se jeho paní přihlásila na léčení. „O jejím problému vím už několik let, deset nebo patnáct. Všichni vidí jenom to, že já jsem ten nejhorší, že se na ni vykašlu. Ale žít s člověkem, který pije, je peklo,“ uvedl Slováček pro deník Blesk už v roce 2018. Postupně se ke stavu své manželky několikrát vrátil s tím, že by si přál, aby jí pomohli odborníci.

Po nehodě ale muzikant o tom, že by Dagmar Patrasová nastoupila na léčení, mluvit vůbec nechtěl. „Nemyslím si o tom nic. Neptejte se mě na takové věci, mám teď jiné starosti,“ odpověděl Slováček webu Prima Ženy na otázku, zda si myslí, že je vhodný čas na to, aby se Dagmar svěřila do péče odborníků. Po těchto slovech se rozloučil.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.