Zemanová se setkala s Pavlovou. Módní expertka zhodnotila jejich odlišný styl

Ivana Zemanová (57) a Eva Pavlová (58) se setkaly na Pražském hradě. Obě dámy pro tuto příležitost zvolily velice odlišný módní styl. Které to podle vás slušelo více?

Bývala první dáma a manželka nově zvolené hlavy státu Petra Pavla (61) se setkaly v prostředí Pražského hradu. Ivana ZemanováEvou Pavlovou probírala své pracovní zkušenosti, které nasbírala za dobu prezidentského mandátu svého muže Miloše Zemana (78).

Čtěte také: Souboj prvních dam: Eva Drahošová versus Ivana Zemanová, seznamte se!

Jakožto manželka bývalého prezidenta České republiky měla možnost načerpat cenné zkušenosti, které teď předávala své následnici. „Byla to velice příjemná schůzka. Paní Pavlová je milá, příjemná a zdvořilá,“ uvedla Zemanová, kterou citoval hradní mluvčí Jiří Ovčáček na svém Twitteru.

Dvě odlišné ženy, dva různé styly

Z hlediska stylu je nutné podotknout, že jsou obě dámy velice rozdílné. Svou osobitost vyjádřily skrze outfity. Zvolené barvy se nemohly více odlišovat. Zatímco Zemanová dala přednost černé klasice, Pavlová zářila v růžovém kostýmku.

„Obě dámy působí reprezentativně a elegantně. Paní Zemanová zde vypadá nejlíp a nejšťastněji ze všech jejích fotek, které jsem kdy viděla. Nová první dáma Eva Pavlová se drží růžové, která se jí osvědčila a velmi jí sluší. Ani jedné ženě není z hlediska módy co vytknout,“ okomentovala pro web Prima Ženy jejich styl módní návrhářka Anna Tejklová.

VSTUPTE S NÁMI DO PRIMA+ A UŽÍVEJTE SI KVALITNÍ ČESKÉ I ZAHRANIČNÍ FILMY A SERIÁLY!


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.