Celebrity

9. března 2024 06:15

David Laštovka

Zlata Adamovská v mládí čelila sexuálnímu obtěžování. Me Too však považuje za hloupost

7 pádů Honzy Dědka (15) - Adamovská a Štěpánek

Přestože Zlata Adamovská, která slaví 65. narozeniny, patří mezi atraktivní ženy, na lásku měla dlouho smůlu. Šťastné manželství jí vyšlo až napotřetí, když se krátce po svých padesátinách zamilovala do hereckého kolegy Petra Štěpánka. Kteří muži v jejím životě patřili mezi osudové a jak se vyrovnávala s obtěžováním některých jedinců, kteří se ji pokoušeli sbalit na jednu noc?

Zlata Adamovská kvůli své kráse v mládí prožila i velmi nepříjemné chvilky, které by se dnes daly označit za sexuální obtěžování. „Mohla bych vyprávět... Ale nebudu. Pár obtěžování jsem zažila, ale vypořádala se s tím hned, rovnou, na místě,“ prozradila herečka v pořadu Show Jana Krause.

Stávalo se i to, že jí jeden nejmenovaný režisér pozval do kavárny na schůzku, kde jí nabídl roli, ale scénář s ní chtěl probírat u sebe doma. „Což jsem rázně odmítla. Přišla jsem tím o roli, ale zase přišly jiné. Dneska už na to jenom vzpomínám, ale jen ve své mysli, v žádném případě to nebudu někde ventilovat,“ uvedla Adamovská.

Mohlo by vás zajímat: Známé ženy, které zažily sexuální obtěžování či znásilnění. Lucie Bílá není jedinou

Plácaní po zadku od kolegů v divadle jí nevadí

Jak dále s nadsázkou zmínila, také divadelní zdi by mohly vyprávět. „Někdy je to i příjemné. Když vás třeba před představením kolega obejme, popřeje štěstí nebo řekne: Zlom vaz a plácne vás po zadku. To se děje. A já myslím, že to k tomu patří,“ míní herečka.

Pro samotné Me Too proto příliš pochopení nemá. „Mně to přijde divné, že to někdo vytáhne až po třiceti letech. Když se něco takového stane, má se to řešit hned, a ne čekat takovou dobu. Rozhodně bych se ke kampani Me Too nepřipojila. Myslím si, že je to absolutní hloupost, že ty herečky se spíš odkopávají, než aby nasbíraly nějaké body,“ prohlásila Zlata Adamovská.

Co prozradila o svých třech manželích?

Díky svému půvabu měla celý život spoustu neodbytných ctitelů. Jeden pán ze Slovenska dokonce za ní přijel až domů a když mu neotevřela dveře, ubytoval se před vraty, kde strávil několik dní. Poprvé se vdávala ve dvaceti letech za manažera ze slavného hudebního rodu Vadima Petrova. Bezdětné manželství trvalo čtyři roky.

Čtěte také: Zlatě Adamovské předpověděla Petra Štěpánka kartářka. Dohromady je daly vrtačky

Druhým mužem byl publicista Radek John, s kterým má dvě děti. Dceru Báru, která vystudovala hispanistiku na Univerzitě Karlově, a syna Petra. Ten si vybral obor produkce. Herečka se s Johnem rozvedla po šestadvaceti letech manželství poté, co vyšlo najevo, že jí dlouhé roky tajil, že má nemanželskou dceru Terezu.

Třetím manželem je herec Petr Štěpánek, za něhož se provdala v roce 2013 a žije s ním šťastně dodnes. „Ono každé moje manželství bylo šťastné, ale někdy se to prostě zvrtne. Nyní jsem ale opravdu velmi spokojená,“ prozradila v pořadu Show Jana Krause herečka Zlata Adamovská, kterou nyní můžeme vídat v seriálu Vytoč mého agenta, zatím na platformě prima+, ale brzy také na televizních obrazovkách.

Zlata Adamovská zná svoji cenu. Zahrála si v seriálu Vytoč mého agenta:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.