Celebrity

27. září 2024 18:44

Michaela Vlčková

Randění se neobejde bez nevěry, řekla Avril Lavigne. V 17 letech se stala ikonou rebelství

Avril Lavigne se proslavila svým rebelantským přístupem a energickým pop-punkovým stylem. Stala se hvězdou ještě jako teenagerka a získala si srdce milionů fanoušků po celém světě. Mladé dívky se v ní našly a její styl byl inspirací pro mnohé. Během své kariéry jsme ji mohli vidět po boku několika slavných muzikantů. Jak sama uvedla v jednom z poskytnutých rozhovorů, je ideální partnerkou.

Avril Lavigne, která se narodila v Kanadě 27. září roku 1984 a dnes oslavuje významné životní jubileum, tedy 40. narozeniny, se proslavila už ve svých 17 letech, kdy vydala své debutové album Let Go z roku 2002. Hity jako Complicated a Sk8er Boi ji katapultovaly na pop-punkové výsluní a z ní udělaly teenagerovskou ikonu.

Byla inspirací pro mladé rebelky

Avril je často označována jako „pop-punková princezna“. Svým stylem a zvukem se odlišovala od ostatních zpěvaček té doby a dodnes je považována za jednu z nejvýraznějších postav tohoto žánru. Stala se idolem milionů dívek po celém světě. Za zmínku také stojí skladba Girlfriend, která tehdy byla hymnou mladých rebelek následujících Avril Lavigne.

Čtěte také: Na koncertě Avril Lavigne vyběhla na pódium žena nahoře bez. Co sprostého na ni zpěvačka zařvala?

Její drzý, nezávislý postoj inspiroval mnoho mladých dívek. Avril přinesla do popu prvky punkového vzdoru, což jí zajistilo obrovskou fanouškovskou základnu mezi teenagery, kteří se s jejím postojem mohli ztotožnit. Nespočet dívek napodoboval její rebelský styl a také mnohé z nich toužily po stejném sestřihu, jakým se Avril vyznačovala.

V roce 2008 založila Avril svou vlastní módní značku s názvem Abbey Dawn, která odráží její osobitý styl – kombinaci rockového vzhledu s punkovým vlivem. Značka nabízí oblečení, doplňky i vůně.

I po dvou dekádách na hudební scéně zůstává Avril Lavigne velmi populární a má své věrné fanoušky po celém světě. Její návrat na scénu s albem Love Sux v roce 2022 byl velmi dobře přijat a ukázal, že její vliv na pop-punkovou hudbu stále přetrvává. Letos v červnu hudebnice vystoupila i v České republice v rámci festivalu Rock for People v Hradci Králové.

Zdravotní komplikace

V roce 2015 Avril přiznala, že bojuje s lymskou boreliózou. Nemoc ji na dlouhou dobu vyřadila z veřejného života, ale nakonec se vrátila na hudební scénu s albem Head Above Water, které představila v roce 2019 a odráží její boj s nemocí.

Randila bych se sebou, pronesla

Letos v květnu byla Avril hostem v podcastu Call Her Daddy, kde odpověděla na zvídavé otázky o svém milostném životě. Přiznala, že nikdy na letmé randění moc nebyla. „Vždycky jsem měla nějaký dost zásadní vztah,“ řekla slavná umělkyně.

Zpěvačka, která byla osmkrát nominována na cenu Grammy, také prohlásila, že když je ve vztahu, je „ku*evsky úžasná“. Zkrátka je prý ideální partnerkou. „Chodila bych se sebou. Vařím. Jsem opravdu velká kuchařka, hodně mě baví věci kolem baráku a také dekorování, užiju si tak spoustu legrace,“ popsala.

Dále vysvětlila, co je pro ni ve vztahu důležité. „Nejdůležitější je najít někoho, s kým jste kompatibilní,“ nechala se slyšet a doplnila, jak si představuje ideálního partnera. „Samozřejmě to všechno zní jako klišé, ale měl by to být někdo, komu můžete věřit, protože pokud to nemáte, nikdy se ve vztahu nebudete cítit pevně na zemi a budete se točit,“ vysvětlila s tím, že hlavní je, aby vztah byl zdravý.

Nevěru zažila opakovaně

„Opravdu musíme říkat takové věci?“ povzdychla si. „Jsou tak jednoduché, klišovité a základní, ale to je to, co potřebujete,“ podotkla. Svěřila se také, že nemá konkrétní typ, ale ráda by chodila s někým, kdo je jako ona. „Sportovně založený, drsný na hranách, rád se baví, ale je solidní. Potřebuji někoho, o koho se mohu opřít,“ zamyslela se.

Promluvila také o tom, zda si někdy ve vztahu prošla nevěrou. „Byla jsem někdy ve vztahu s mužem? Tak odpověď je ano,“ odvětila na otázku, zda jí muž byl někdy nevěrný. „Ať už mě kdokoli jakkoli podvedl, což se stalo fakt hodněkrát, vždycky jsem byla ta, co se chová slušně, jako nóbl mrcha, zachovala jsem si úroveň, šla svou cestou a nechala si to pro sebe,“ pronesla.

Tyga i frontman kapely Nickelback

Co se týká vztahů, Avril Lavigne má za sebou pestrou minulost. V podcastu mimo jiné přiznala, že si prošla náročným obdobím, kdy sama sebe ujišťovala, že už s nikým pár tvořit nebude a bude se soustředit pouze sama na sebe. „Už jsem toho zažila dost. Byla jsem v situaci, kdy jsem si řekla, že už nikdy nebudu věřit žádnému chlapovi a že se budu muset spolehnout sama na sebe. Ale dneska už to tak naštěstí necítím,“ prozradila.

V roce 2006 se provdala za Derycka Whibleyho, frontmana kanadské pop-punkové kapely Sum 41. Jejich vztah byl pro fanoušky velmi vzrušující, protože oba jsou zástupci stejného žánru. Avril a Deryck spolupracovali i na hudbě, Deryck pomáhal produkovat některé z jejích písní. I když se v roce 2010 rozvedli, zůstali přáteli. Deryck dokonce spolupracoval na několika jejích pozdějších projektech, což dokazuje, že jejich rozchod nebyl hořký.

Po rozvodu s Whibleyem začala Avril chodit s Brodym Jennerem, americkou televizní osobností a členem slavné rodiny Jenner-Kardashian. Tento vztah byl hodně sledován médii, ale nakonec skončil v roce 2012.

Mohlo by vás zajímat: Slavná zpěvačka Avril Lavigne reagovala na zvěsti, že je mrtvá! Vážně zpěvačku nahradil její klon?

Další významnou kapitolou v životě Avril byl její vztah s Chadem Kroegerem, frontmanem rockové kapely Nickelback. Seznámili se během práce na jejím pátém studiovém albu Avril Lavigne (2013). Chad a Avril se zasnoubili po pouhých šesti měsících randění a v roce 2013 se vzali. Ačkoliv jejich manželství vydrželo jen dva roky, po rozvodu zůstali dobrými přáteli a Chad byl zpěvačce velkou oporou během jejího boje s lymskou boreliózou.

V roce 2017 byla muzikantka krátce spojována s hudebním producentem J. R. Rotem, který spolupracoval s mnoha slavnými umělci, jako jsou Rihanna nebo Gwen Stefani.

Dalším výrazným partnerem byl americký rapper a zpěvák Mod Sun. Pár se seznámil během spolupráce na singlu Flames a jejich vztah se rychle rozvinul. V březnu 2022 se zasnoubili během romantického pobytu v Paříži. Mod Sun měl na Avril velmi pozitivní vliv, podporoval ji v jejím návratu na scénu a během jejího boje s nemocí. Avšak začátkem roku 2023 se objevily zprávy o jejich rozchodu.

Minulý rok se pak Avril Lavigne objevovala po boku rappera vystupujícího pod pseudonymem Tyga. Vztah mezi nimi vzbudil velkou pozornost, když byli poprvé spatřeni v únoru v Los Angeles a poté spolu odcestovali do Paříže na týden módy, kde veřejně potvrdili svůj vztah polibkem během jedné z akcí. S Tygou začala randit nedlouho po zrušení zásnub s Mod Sunem. Na podzim 2023 pak bylo oficiálně potvrzeno, že pár již netvoří.

Chci motivovat. I v 50 můžou ženy vypadat takhle skvěle, řekla Krainová a ukázala kalendář:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 9. 2024

Experimenty kombinující kreativitu a technologie mohou vést k možnostem zvýšení vašich příjmů. Jste vnímaví k novým nápadům a ochotní vynaložit úsilí, abyste je využili ve svůj prospěch. Pravděpodobně objevíte nové talenty, o kterých jste nevěděli, že je máte. Tento den je vhodný k tomu, abyste se přihlásili do kurzu, navštívili přednášku nebo vyhledali doučování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.