Celeste Buckingham po terapii: Mám sebevědomí, zdravý rozum i více trpělivosti

Slovenská zpěvačka Celeste Buckingham (27) v minulosti bojovala sama se sebou. Trápily ji úzkosti a prošla si syndromem vyhoření. Teď je ale, zdá se, konečně zase šťastná a vyrovnaná. Na čem aktuálně pracuje a jak se cítí?

Slovenská zpěvačka americko-švýcarského původu světla reflektorů poznala poměrně brzy a díky účinkování v pěvecké soutěži se rychle dostala do povědomí veřejnosti. Její nepopiratelný talent a charisma uchvátily nejednoho fanouška. Do České republiky zavítala po třech letech, přičemž poslední dva roky strávila na portugalském ostrově Madeira.

V cizině se zaměřovala především na osobní rozvoj a věnovala se také nahrávání čtvrtého alba s názvem Life. To je inspirováno vnitřním dialogem o tom, jak by mohl vypadat náš život, pokud bychom se rozhodli jinak. „Měla jsem období sebeanalýzy a vnitřní debaty. Přemýšlela jsem o tom, co chci dál a jestli jsem spokojená s tím, kde jsem teď,“ svěřila se Celeste v rozhovoru pro pořad Showtime.

V minulosti zpěvačka otevřeně hovořila o tom, že se potýkala s psychickými problémy. „Měla jsem syndrom vyhoření, to jsem přiznala veřejně víckrát, tak jsem se z něj dávala dohromady. Zároveň z toho můžou vznikat úzkosti, situační stavy deprese,“ přiznala tehdy deníku Nový čas.

Terapie jí pomohla

Celeste Buckingham se rozhodla pracovat na svém duševním zdraví a zaměřila se především na vnitřní spokojenost. Na prosluněné Madeiře našla pohodu a klid a také tu správnou cestu ke znovunalezení sebe sama. „Zároveň jsem absolvovala terapii po x letech odmítaní řešení pro sebe. Takže pro mě to byl velice zásadní rok v tom, že jsem se naučila dívat na věci zpětně, aniž bych jich litovala,“ vysvětlila hudebnice.

„Jsem více smířená sama se sebou, mám větší sebevědomí, zdravý rozum a podle mě i víc trpělivosti vůči sobě i druhým. Myslím, že to je základní část růstu mladé ženy, protože jsem si doteď nikdy nedala prostor si to sama se sebou vyřešit. A určitě jsem jinde, než kde jsem byla před dvěma roky,“ dodala Buckingham.

V cizině se mimo jiné odhodlala i k dálkovému studiu a třikrát týdně cvičí s trenérkou, jelikož ji trápí zdravotní problémy, o kterých odmítla více mluvit. Příznivce ale uklidnila, že se prý nejedná o nic vážného. A co se vztahů týče, Celeste zatím svého pana Božského nenašla. „Nejsem typ, který by za každou cenu někoho chtěl. Kdyby to nedopadlo a nepotkala bych žádného člověka, který by se mi hodil do života, byla bych taky spokojená, protože se mám fajn,“ dodala na závěr s úsměvem sympatická brunetka.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.