Celebrity

1. března 2023 14:00

Tomáš Durčák

Ztráta v rodině Davida Matáska. Nejstarší dcera je z odchodu psí lásky zdrcená

Herec David Matásek (60), kterého můžete znát jako Kendyho ze série Básníci nebo jako poručíka Břízu ze seriálu Polda, bude jako správný táta muset podržet svou nejstarší dceru Lindu (29). Ta se totiž po dvouměsíčním boji musela definitivně rozloučit s milovanou členkou domácnosti.

Linda Matásková je na svých sociálních sítích poměrně aktivní, a tak v posledních dnech a týdnech mohli její sledující společně s ní prožívat těžký odchod milované fenky Gaii. O tu se postupně musela jak ona, tak její manžel Ondřej Swaczyny starat stále více, jelikož jedenáctiletá, všemi milovaná členka rodiny už nebyla schopná pohybu.

„Dnes večer Ondrovi v náručí odešla tiše jako myška naše milovaná Gaia. Dopoledne šla pipi s Ondrou na svoji poslední procházku, domů už ji Ondra nesl v náručí. Svítilo sluníčko. Počkala si na svůj odchod dva měsíce, než jsme dokázali přijmout fakt, že odchází, a zvyknout si, že tu brzy nebude. Dneska naše nejkrásnější Gaia usnula vyčerpaná, ale tak moc milovaná,“ podělila se na Instagramu pod titulkem „Gaiuška umřela“ Linda o svou velkou ztrátu.

Na Instagramu dále sdílela řadu snímků své fenky ještě z dob, kdy byla plná života a naplňovala rodinu bezpodmínečnou láskou. „Do poslední chvíle. Byla s námi 11 let, trpělivě snášela naše životní tempo. Byla naše první velký rozhodnutí, kterého jsme i díky její povaze nikdy nelitovali. Bez ní už nebudeme úplný. Buď sbohem, naše bílá lásko,“ pláče Linda, která si pejska pořídila v roce 2011.

Nejstarší dceři Davida Matáska, která měla loni vytouženou svatbu v Českém Krumlově, však v překonávání smutku a truchlení nebude oporou jen manžel Ondřej, ale také milovaná dcerka Sofie (4).

Sdílejte článek
Štítky David Matásek pes smrt láska rodina manžel Instagram dcera manželé herec Sofie fenka Gaia Linda Matásková Ondřej Swaczyny Gaius

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.