Celebrity

2. září 2024 10:17

Žaneta Dernerová

Zůstaňte divní, vzkazuje klaun z Reykjavíku s motorovou pilou v puse

Zůstaňte divní – Česko Slovensko má talent XII (1)

Jelly Boy The Clown rozhodně nepatří mezi legrační klauny, které byste si chtěli pozvat na dětskou oslavu. Při vystoupení Američana totiž tuhne krev v žilách a diváci odvracejí zrak jak zděšením, tak znechucením. Navzdory tomu se najdou tací, kteří jeho show milují. Do které skupiny se zařadíte vy? Podívejte se na extra ukázky.

Podivný chlapík připomínající svým vzezřením nejen klauna, ale třeba také filmovou postavu z Beetlejuice, už dlouho neviděl noc. Američan s uměleckým názvem Jelly Boy The Clown totiž bydlí v islandském Reykjavíku, v krajině půlnočního slunce. „Je to psycho,“ připustil po otázce obávaného kata Jara Slávika.

Mnohem více psycho však bylo jeho vystoupení. „Bojím se, že se budu bát,“ tušila už na začátku Eva Burešová, jež se po třinácti letech vrátila do show Česko Slovensko má talent, kterou můžete sledovat každý pátek večer na Primě nebo online na prima+. Tentokrát však už nestojí na pódiu, ale stala se jednou z nových členek poroty. Zpěvačka a seriálová hvězda se nezmýlila. Během čísla se mnozí nedokázali dívat na to, co se před nimi odehrávalo.

Sedmačtyřicetiletý klaun si například na háky zavěšené v očních důlcích odložil ramínko s kabátem, s motorovou pilou v ústech řezal obrovský meloun nebo si do pusy zastrčil meč či pušky až po rukojeť. „Hustý. Jenom jsem chtěl říct, zůstaňte divní. Žijte dlouho a blaze,“ rozloučil se na závěr, když porotci ohodnotili jeho extrémně nebezpečnou show, kterou sledovali se zatajeným dechem a mnohdy přivřenýma očima. Na děsivé vystoupení se podívejte v extra ukázce.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 16. 9. 2024

Berani, v poslední době si možná děláte starosti s penězi. Dnes by někdo z rodiny mohl udělat výdaj, který považujete za zbytečný a nezodpovědný. Než se rozzlobíte, vězte, že vše nemusí být tak, jak se zdá. Pokud se na situaci podíváte objektivně, možná zjistíte, že nejste v zoufalé finanční situaci a že výdaj z rodinné pokladny tolik neubral.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.