Leoš Mareš si střihne duet se soutěžícím. Zazpívají slavný hit Včelka Mája

Včelka Mája Leoše Mareše – Česko Slovensko má talent XII (1)

Moderátor a producent Leoš Mareš se po letech vrací zpět do legendární talentové show. Nebude však soutěžící uvádět, nýbrž je hodnotit. A některým dokonce ve svízelné situaci i pomůže. Na vlastní kůži to zažije Zbyněk Kuchyňa, s nímž si Leoš zazpívá slavnou Včelku Máju. Jakub Prachař tuto na první pohled nesourodou dvojici následně nazve Ferdou Mravencem a broukem Pytlíkem. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Mnohaleté zkušenosti ze showbyznysu hodlá Leoš Mareš využít coby porotce známé soutěže hledající nejrůznější talenty. Ač o jeho pěveckém umění mohou leckteří pochybovat, faktem zůstává, že se svými show vyprodává i ty největší koncertní haly v České republice. Jeho moderátorské a producentské schopnosti mu však nikdo upřít nemůže. Navzdory úspěchu zůstává pokorný a v nouzi neváhá ostatní podpořit.

Své o tom ví pětačtyřicetiletý pracovník ostrahy Zbyněk Kuchyňa. Právě jemu přispěchá Leoš na pomoc, když se mu slavná píseň Včelka Mája od neméně slavného interpreta Karla Gotta právě nevede. „Dobrý den, rád vás poznávám. Vy jste to uspěchal,“ vysvětluje porotce překvapenému chlapíkovi, když za ním v premiérovém díle show Česko Slovensko má talent, který uvidíte v pátek večer na Primě, přijde na pódium. „Uspěchal jste to, tam je ještě text. Já vám to ukážu,“ chopí se Leoš jeho mikrofonu a společně zkoušejí hit českého slavíka zazpívat znovu.

Leoš Mareš jako Ferda Mravenec v Česko Slovensko má talent

„On s tímto vyprodává O2 arénu?“ nevěří svým uším partnerka rappera Rytmuse Jasmina Alagič Vrbovská. Zatímco obávaný kat Jaro Slávik si před jejich vystoupením raději skryje hlavu do dlaní, zbytek poroty duo vehementně podporuje. Ačkoliv bok po boku song zdárně dozpívají, Jara ani ostatní porotce neoslní.

Čtěte také: Leoš Mareš exkluzivně popsal dojmy z prvního koncertu turné. Proč se před fanoušky svlékl?

Až na jednoho. „Mně se vaše dvojice líbila. Dlouho jsem přemýšlel, jak bych vás pojmenoval, a připomínali jste mi na pódiu Ferdu Mravence, takového poctivého dříče, a potom brouka Pytlíka – světoběžníka s těmi nápady,“ zhodnotí je s nadsázkou Jakub Prachař a udělí jim „ano“. Jak sám sebe ve spolupráci se Zbyňkem ohodnotí Leoš Mareš, se podívejte v exkluzivní ukázce.

Více bonusů a dalšího exkluzivního obsahu naleznete v aplikaci Prima Zone.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 9. 2024

Berani, dnes byste se mohli věnovat psaní, možná tvůrčímu nebo dopisovému. Ať už to bude cokoli, může se stát, že vám vyjdou jen pochmurné zprávy o tom, co se právě děje. To nemusí odrážet váš skutečný stav mysli. Pokud vás nenapadá nic příjemného, o čem byste mohli psát, možná raději počkejte na později.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.