Připravte se na rande. 5 tipů na první schůzku, díky kterým určitě zabodujete

První rande je velká věc a před jeho uskutečněním se vám bude možná hodit pár praktických tipů. Nezapomínejte, že první schůzka je rozhodující a bude se od ní odvíjet, zda se s dotyčným/dotyčnou ještě uvidíte. Na co byste měli myslet?

Nervózně pokukujete po hodinkách a cítíte se nejistí… Ano, podobné pocity má před první schůzkou zřejmě každý. Budete si rozumět? Co, když se mi nebude líbit? Co, když bude trapné ticho. Hlavou vám lítá mnoho otázek, kterými svou nervozitu ještě prohlubujete. Důležité je zachovat klid. Nějak to vždycky dopadne. Můžete ale přesto udělat pár věcí pro to, aby se šance na úspěch zvýšila. Na co byste neměli zapomínat?

1. Na místě záleží

Raději než super nóbl restauraci zvolte nějaké uvolněnější prostředí, kde se nebudete cítit tak „svázaně“. Navíc neutratíte peníze za předražená jídla, což se v případě, že si nesednete, bude hodit. Můžete zajít do bistra, stylové kavárny, baru nebo na příjemnou procházku. Při výběru volte místo, které je v přijatelné vzdálenosti pro vás oba. Vyhnete se případnému riziku zpoždění. A co si budeme povídat, nikdo nechce na první schůzku přilítnout zpocený a ještě ve stresu z toho, že na něj někdo čeká. Navíc byste měli malé bezvýznamné minus hned ze začátku, i když samozřejmě s nadsázkou. Zjistěte, jaká jsou nejlepší místa pro první rande podle horoskopu.

2. Připravte si „záchranná“ témata

Jedna z nejhorších věcí, která může nastat, je trapné ticho. Minuta vám připadá jako věčnost a vy absolutně nevíte, co máte člověku naproti sobě povídat. Právě proto si doporučujeme připravit záchranná témata, která jsou odlehčená a uvolní situaci.

Můžete se inspirovat následujícími nápady.

-       Klasická otázka týkající se koníčků, hudby, oblíbených věcí nebo práce.

-       Jak by vypadal tvůj perfektní den?

-       Na jakou věc ve svém životě nejraději vzpomínáš?

-       Jaký je tvůj největší trapas?

Věděli jste, že ženy podle vůně poznají, zda jsou muži single nebo zadaní?

3. Zvolte správné oblečení

Vyberte si něco pohodlného, ale hezkého. Nebuďte až příliš formální, ale ani příliš vyzývaví. Zbytečně velký výstřih bychom nedoporučovali. Na druhou stranu kostýmek také není nejvhodnější nápad. Hodně lidí se dívá na boty, takže byste neměli mít špinavé tenisky. Váš celkový look o vás hodně napoví. Nezapomeňte na pěstěné nehty a příjemný vzhled a vystupování.

4. Řeč těla

Při komunikaci se svým protějškem se mu dívejte do očí. Pokládejte otázky a zajímejte se o něj. Jedním z psychologických tipů je například takzvané „zrcadlení“. To spočívá v tom, že nenápadně zrcadlíte chování osoby, se kterou jste. Takže pokud se usměje, usmějte se také. Tato studie zjistila, že čím více nás lidé přitahují, tím více napodobujeme jejich chování.

Víte, co je nejdůležitější věc pro trvalý a láskyplný vztah?

5. Humor

Nic nenavodí lepší atmosféru než humor a vtípky. Buďte především sami sebou a nebojte se čas od času upřímně zasmát. Pozitivní přístup udělá na váš protějšek dobrý dojem. Nikdo nemá rád zamračené a depresivní lidi, kteří si na něco stěžují. Vyhněte se proto příliš vážným tématům a negativním myšlenkám.

Které dny budou v týdnu od 17. do 23. dubna nejvíc přát lásce?

Sdílejte článek
Štítky láska rande hodinky vztahy nehty vzhled randění

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 16. 4. 2024

Pokud se dnes budete muset vypořádat se zklamáním, snažte se, aby vás to nezlomilo, Berani. Můžete obdržet dopis nebo telefonát, který vám přinese méně příznivé zprávy. Možná, že někdo, koho jste chtěli vidět, nebude moci přijít. Snažte se nenechat si tím zkazit náladu. Takové věci se stávají. Zaměstnejte se.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.