7 předpovědí na 7 příštích dnů. Jaký bude tříkrálový týden? Plný lásky a originality

Podívejte se na přehledný hvězdný manuál na tento týden. S našimi předpověďmi a dobrými radami pro každý den můžete úspěšně projít všemi úskalími a správně využít dobré šance, které vám hvězdné nebe nabízí v týdnu od 2. ledna 2023.

Denní průvodce na týden od 2. ledna pro všechna znamení zvěrokruhu:

Pondělí 2. ledna

Vstup do nového roku 2023 by se mohl nést v pomalejším a tak trochu nostalgickém duchu. Jako kdybychom vzpomínali na staré dobré časy a nechtěli se smířit s realitou. Toužíme po jistotách a stabilitě. Sníme sny, které se již nemohou splnit. Den ale přeje lásce, pokud si na někoho myslíte, zkuste mu to říci.

Úterý 3. ledna

Láskyplné úterý je před námi. Převládají velkorysé city. Možná jste se v minulých dnech zamilovali, nebo jste dokonce prožili osudové milostné chvíle, které své největší dary nadělí přesně za devět měsíců. Kdo si myslí na svatbu, může být vyslyšen.

Středa 4. ledna

Skvělé nápady, kreativita nebudou provázet jen naše myšlení, ale i naše city. Chceme být v lásce nápadití a originální. Nic ale nepřehánějme, může se stát, že své milované spíše vylekáme nebo v lepším případě uvedeme do nepříjemných rozpaků. Den jako stvořený pro milostné trapasy.

Čtvrtek 5. ledna

Konečně dnes dospějeme k řešení problémů, které nás mohly pěkně potrápit v několika posledních dnech. Dostanete skvělý nápad, jak na to a my vám ručíme za to, že je ten pravý. K večeru buďte ale opatrní na své emoce, nepropadejte se do lítostivých nebo naopak příliš rozpustilých nálad. Své blízké nevydírejte ani slzami, ani s nimi nemanipulujte planými sliby.

Pátek 6. ledna

Na Tři krále o krok dále. A nebude to platit jen o délce slunečního svitu. Konečně najedeme na pracovní tempo a budeme výkonní a soustředění. Možná až moc. Způsobíme si napětí mezi domovem a prací, chceme být na obou místech, ale rozpůlit se nelze, takže se musíme rozhodnout.

Svátkem Tří králů vrcholí dvanáctidenní vánoční období. Původně se 6. ledna slavil podle evangelia svátek Zjevení Páně, svátek Tří králů se k němu přičlenil až ve středověku. Býval plný tradic, zvyků a věštění budoucnosti, tak si aspoň některé pojďme připomenout. Doma je zvykem odstrojit stromeček a uklidit vánoční dekorace.

Den před Zjevením Páně i na Tři krále se v chrámech a kostelech světí tříkrálová voda, křída, kadidlo, sůl a zlaté předměty.

  • Svěcenou (nebo taky požehnanou či posvěcenou) vodou se lidé kropili před spaním nebo když odcházeli z domu.
  • V předvečer svátku i na Tři krále vykropili celé stavení včetně hospodářských budov, aby v nich nehořelo a nedržely se v nich myši a další havěť.
  • Nezapomínalo se ani na pole, zahradu a obilí připravené k setí. Svěcenou vodou se kropily stromy, aby daly bohatou úrodu, a včelí úly, aby byl dostatek medu.
  • Své místo měla i v lidovém léčitelství, protože se věřilo, že vyžene z těla zlé síly a nemoci.
  • Traduje se, že trvá sedm let, než se tříkrálová svěcená voda zkazí.

Můžete zkusit i tříkrálové věštění budoucnosti:

  • Co se stane v tomhle roce? Vyberte si jednu svíčku, dejte ji na rovný povrch a na místo, kde není průvan, zapalte ji a sledujte její plamen. Plápolá-li ze strany na stranu, znamená to cestování a změny, ostré záření na vrcholu knotu značí štěstí a prosperitu, když se plamen kroutí, tak pozor na intriky a pomluvy. Plamen prskající znamená zklamání a když plamen sám zhasne, bude se vám smůla lepit na paty.

Sobota 7. ledna

Před námi je příjemná sobota. Domácí a pohodová, alespoň takovou si ji můžeme udělat. Hvězdné nebe nám bude držet palce.

Neděle 8. ledna

Hlava nám pojede na plné obrátky. To, co dneska vymyslíme, může být trvalé. Můžeme položit základy nějakému novému počinu, podniku nebo velkému dílu. Budeme originální a napadne nás něco, co tu ještě nebylo.

Podrobné horoskopy pro všechna znamení si můžete přečíst ZDE

EXKLUZIVNÍ předpověď numeroložky Lenky Suchardové na tento týden:

První dny nového roku nespěchejte a naplánujte si spíše pomalejší rozjezd. Myšlenkově budete stále u vánočních svátků a rychlé orientování se v čase, prostoru a povinnostech by vám způsobovalo šoky. I když se budete snažit, abyste vy, rodina i váš domov opět najeli na původní rytmus a do zajetých kolejí, tak to bohužel moc dobře nepůjde. Vše, co se má změnit, už zkrátka na stejné místo nezařadíte.

AURU na tento týden podle kartářky Helen Stanku si můžete poslechnout zde:

V tomto týdnu by vás ještě mohlo zajímat:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.