7 předpovědí na 7 příštích dnů. Jaký bude týden od 24. října? Může přinést osudové změny

Podívejte se na přehledný hvězdný manuál na tento týden. S našimi předpověďmi a dobrými radami pro každý den můžete úspěšně projít všemi úskalími a správně využít dobré šance, které vám hvězdné nebe nabízí v týdnu od 24. října 2022.

Denní průvodce na týden od 24. října pro všechna znamení zvěrokruhu:

Pondělí 24. října

Konečně jsme se zbavili silně kritického vlivu kvadrátu mezi planetami Saturn a Uran, který v nás vyvolával konflikt mezi radikálními a konzervativními silami. Nebesa se uklidnila a nabízejí nová témata. V pondělí budeme soustředění, výkonní i ukáznění. Budeme schopní plnit všechny svoje úkoly a povinnosti. Hvězdy stále přejí lásce osudového charakteru.

Úterý 25. října

Novoluní ve znamení Štíra spojené s částečným zatměním Slunce v nás může vyvolávat otázky, co potřebujeme ve svém životě změnit, jak se můžeme stát lepším člověkem, kterým jsme vždy chtěli být. Je dobré udělat si ve svém životě pořádek, zbavit se všeho, co už nám neslouží, a zkontrolovat své finance. Je vhodná doba i na oživení sexuálního života. Toto novoluní může v našich životech pořádně zamíchat kartami.

  • Zdraví: Chraňte močové ústrojí, ledviny, konečník, pohlavní orgány. Pozor na prochladnutí. Není vhodné pít alkohol.
  • Zatmění, byť jen částečné, s sebou vždy přináší rozhodnutí a změny, které mohou být až osudové a nečekané. Každopádně je dobré mít na paměti, že ať už jde o práci nebo vztahy, každý konec znamená zároveň i nový začátek a je důležité neohlížet se za tím, co bylo, ale hledět dopředu. Ve spojení s novoluním je zatmění doslova přívalem energie a to, co v této době zahájíte, má velkou šanci na úspěch.

Středa 26. října

Pozor na krutost k sobě i ke svému okolí. Dnes zkuste na uzdě udržet svoji prostořekost. Nevhodnými slovy můžete ranit ty křehčejší z nás.

Čtvrtek 27. října

Máme nadbytek mentální energie, schopnosti seriózně studovat. Zvládáme obrovské dávky učební látky a skvěle se koncentrujeme na své úkoly. Provázejí nás ctižádostivost a přirozená soutěživost, praktické schopnosti. Nic ale nepřehánějte a myslete i na odpočinek a duševní hygienu.

Pátek 28. října

Dnes po několika měsících planeta štěstí Jupiter opouští znamení Berana, odkud držela palce všem ohnivým znamením a nadlehčovala osud těm vzdušným. Štěstí se na několik týdnů přikloní na stranu vodních a zemských znameních. Jupiter se na nějaký čas vrací do znamení Ryb a pomůže plnit sny a přání zejména všem Rybám, Rakům a Štírům. Čas je jim hvězdným nebem vyměřený až do 20. prosince, kdy Jupiter ze znamení Ryb definitivně odchází zpět do znamení Berana.

Sobota 29. října

Se vstupem planety Merkur do Štíra se naše myšlení a komunikace prohlubují. Budeme schopní vnímat realitu jako interakci energií, chápat příčiny a následky svých činů. Probudí se v nás dobrá schopnost koncentrace, díky naší vůli dokážeme dokonale využít svých mentálních schopností.

Neděle 30. října

Emočně hluboká i přemýšlivá neděle je před námi. Nebude v ní ale chybět ani jemnost a touha po něze. Zkuste nebýt k sobě a ke svému okolí tvrdí. Všem prospěje, když ledy trochu roztají a my projevíme svoji lásku a vřelost.

Podrobné horoskopy pro všechna znamení si můžete přečíst ZDE

EXKLUZIVNÍ předpověď numeroložky Lenky Suchardové na tento týden:

V posledním říjnovém týdnu může být vše jinak a nepředvídatelně. Současná realita mění plány, rozpočet, jistoty i city. Objevují se překážky, kolize, něco odchází. Věnujte pozornost všem detailům. Některé situace budou vyžadovat pohotový zásah, zatímco jiné si zaslouží trpělivé čekání na rozuzlení zápletky. Pozorujte své vlastní myšlenkové pochody a reakce, získáte tím větší sebevědomí a naučíte se, jakým způsobem stabilizovat svou pozici, tělo, myšlení a slova.

AURU tohoto týdne podle kartářky Helen Stanku si můžete poslechnout zde:

V tomto týdnu by vás ještě mohlo zajímat:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.