Astročlánky

11. července 2022 05:55

Jiřina Köppelová

7 předpovědí pro 7 příštích dnů. Jaký bude týden od 11. července podle hvězd?

Podívejte se na přehledný hvězdný manuál na tento týden. S našimi předpověďmi a dobrými radami pro každý den můžete úspěšně projít všemi úskalími a správně využít dobré šance, které vám hvězdné nebe nabízí v týdnu od 11. července 2022.

Denní průvodce na týden od 11. července pro všechna znamení zvěrokruhu:

Pondělí 11. července

Náročnější pondělí. Je možné, že nás zaskočí drobná rodinná nedorozumění plynoucí z přecitlivělosti nebo rozdílných představ o realitě. Nenechejte se příliš vyvést z míry, nepůjde o nic vážného.

Úterý 12. července

Den, ve kterém jsme schopní projevovat vážné a zodpovědné city. Věříme v opravdovou lásku, která spočívá v toleranci a v přijetí všech skutečností i těch méně populárních. Dařit by se mělo především znamením Vodnáře a Blíženců. Ta možná dnes vstoupí i do svazku manželského,

Středa 13. července

Výrazný den – večer ve 20 hodin a 37 minut nastane úplněk ve znamení Kozoroha, kterému se někdy říká bouřkový podle bouřek, o které není v tomto období nouze, a někdy také jelení, protože právě v tuto dobu začínají jelenům růst nové parohy. Bude to druhý superúplněk tohoto roku a zároveň ze všech úplňků největší. Pod jeho vlivem budete mít šanci dokončit úkoly a resty z minulosti. Mohou se ale objevit myšlenky, zda dáte přednost rodině nebo práci, svým pocitům nebo povinnostem. Pokud uvažujete v tuto dobu o velkých finančních transakcích nebo chcete uzavřít výhodný obchod, raději si dopřejte ještě trochu času na důkladnou analýzu svých finančních možností. Do ničeho se nevrhejte po hlavě.

  • Zdraví: Chraňte si páteř, klouby a kolena. Pečujte o svou pleť, dopřejte jí péči v podobě kvalitního krému.
  • Co je to superúplněk? Podle webu Prima ZOOMsuperúplněk nastává ve chvíli, kdy se Měsíc během svého pravidelného oběhu kolem Země ocitne přímo nebo v blízkosti perigea, tedy nejbližšího bodu své oběžné dráhy. V perigeu je povrch Měsíce vzdálen od Země v průměru 362 600 km, zatímco v apogeu se vzdálí až na v průměru 405 400 km. I proto se superúplněk podle NASA na obloze jeví až o 30 % jasnější a až o 17 % větší než běžný úplněk.

V tento den v sobě navíc objevíte touhu po nějakém solidním řešení ve vašich partnerských vztazích. Je možné, že se rozhodnete vstoupit do svazku manželského nebo budete chtít založit rodinu. Každopádně je to den zodpovědné lásky a zodpovědné volby.

Čtvrtek 14. července

Pružnou komunikací, flexibilností, s rozumem a inteligencí vyřešíte vše, co potřebujete. Příznivý den pro cestování a urovnávání sporů se sousedy nebo sourozenci.

Pátek 15. července

Komunikačně silný den. Hovorů může být vícero a mohou být i dost náročné. Řešením je originalita a nestandardní přístup k problémům.

Sobota 16. července

Náročné hovory včerejška odeznívají a přicházejí citlivost, vnímavost a pochopení pro stanoviska druhých. Také nás může navštívit láska – zejména znamení Ryb a spřízněná vodní znamení mohou prožít láskyplný den.

Neděle 17. července

Krásná neděle je před námi, plná lásky, pochopení i zábavy. Hvězdy přejí zejména znamením Raka, Ryb a Štíra. Užijte si to. Ale ani ostatní dnes nepřijdou zkrátka. Humor, ostrovtip se snoubí s empatií a citlivostí.

EXKLUZIVNÍ předpověď numeroložky Lenky Suchardové pro tento týden:

Staňte se sami sobě skutečným manažerem, zorganizujte své síly, řiďte sebe a své podnikání tak, abyste efektivně využili čas, možnosti, energii i peníze. Poskytnete-li pomoc, službu anebo se jen na někoho usmějete, věřte, že se to k vám v jiné podobě v blízké budoucnosti vrátí. Možná přemýšlíte o tom, co je pro vás důležitější – jistota zaměstnání, nebo tvůrčí svoboda? Když na to přijdete, podniknete kroky, abyste získali to, co doopravdy chcete. Přehodnoťte lidi, se kterými se stýkáte a snažte se udržet si jen ty, kteří vás nevysávají, ale poženou kupředu. Najděte zdravé a účinné způsoby, jak zvládat stres a úzkost a přetransformovat klesající či negativní sílu na vzrůstající radost a spokojenost.

AURU tohoto týdne podle kartářky Helen Stanku si můžete poslechnout zde:

V tomto týdnu by vás mohlo ještě zajímat:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.