7 předpovědí pro 7 příštích dnů. Jaký bude týden od 20. června podle hvězd?

Podívejte se na přehledný hvězdný manuál na tento týden. S našimi předpověďmi a dobrými radami pro každý den můžete úspěšně projít všemi úskalími a správně využít dobré šance, které vám hvězdné nebe nabízí v týdnu od 20. června 2022.

Denní průvodce na týden od 20. června pro všechna znamení zvěrokruhu:

Pondělí 20. června

Komunikačně skvělé pondělí. Vynikající den i na vyřizování všech úředních záležitostí, skládání zkoušek i na cestování. Zdar nás bude provázet v obchodu, dokážeme být velmi přesvědčiví a prodáme vše, co máme i umíme. Výborně by se mělo dařit znamení Berana a Blíženců.

Úterý 21. června

Den letního slunovratu. Nejdelší den a nejkratší noc, Slunce vstupuje do znamení Raka a před námi se otevírá období velkých citů. Hluboké lásce přeje i toto úterý. Dnes vás dokonce může někdo požádat o ruku, jeho vyznání důvěřujte. V milostných vztazích se bude dařit zejména znamením Býka a Kozoroha.

Naši předkové o slunovratu obětovali bohům a čarovali, velebili studánky a prameny čisté vody, přivolávali si lásku, štěstí a dobro.

Středa 22. června

Dávejte si pozor na přemrštěnost, nic nepřehánějte a zbytečně neriskujte. Možná máte velkou chuť se pustit do nějaké adrenalinové činnosti, ale dnes je rozumnější si jít „jen“ zaběhat.

Čtvrtek 23. června

Před námi je fascinující svatojánská noc. Noc plná tajemství, kouzel a čar. Můžeme čarovat, můžeme si přivolat lásku a svobodná děvčata se mohou dozvědět, za koho se provdají. Jen skákání přes svatojánské ohně raději vynechejte. Mimochodem dnes se určitě nevyplatí riskovat. A zbytečným rozepřím se také vyhýbejte. Dneska jsme totiž více než jindy citliví vůči různým i domnělým ústrkům, jsme podráždění a nadmíru svárliví.

Svatojánská noc je oslavou přicházejícího léta a léčivé síly přírody. Hlavně ale přeje lásce a milostným hrám. Můžete zkusit najít zlatý poklad nebo nasbírat čarovné byliny. Znáte devatero svatojánských léčivých bylin? Pamatujte, určitě mezi nimi nesmí chybět třezalka, bylina svatého Jana.

Pátek 24. června

Rozporuplný pátek. Mísí se v nás rozdílné touhy – rychle něco dokončit a vyrazit na víkend či dovolenou, anebo se jen tak povalovat, užívat si. Nakonec najdeme rozumný kompromis a zvládneme obojí.

Sobota 25. června

Po hektickém včerejšku přichází pohodová letní sobota. Dnes si skutečně můžeme vychutnat všechna pozitiva volných letních dnů. Čeká na nás i dobrá společnost v podobě přátelských posezení.

Neděle 26. června

Neděli vládne harmonie a okouzlující atmosféra plná jemného erotického jiskření. Dnes jsou ženy skutečně ženami, připravené milovat nebo se zamilovat. Každopádně všichni budeme projevovat touhu po něžných projevech lásky a budeme chtít slyšet láskyplná slůvka.

Podrobné horoskopy pro všechna znamení si můžete přečíst ZDE

AURU tohoto týdne podle kartářky Helen Stanku si můžete poslechnout zde:

Mohlo by vás ještě zajímat:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.