Celebrity

1. února 2024 14:20

Tomáš Durčák

Andrea Verešová se pochlubila dcerou snowboardistkou. Z Koreje přivezla medaili

Česká republika stále žije fenoménem jménem Ester Ledecká, ale nová generace se už může těšit na další možnou olympijskou vítězku. Dcera Andrey Verešové, Vanessa Volopichová, totiž na světové olympiádě mládeže získala pro Česko bronzovou medaili.

Vanessa Volopichová díky svému půvabnému vzhledu rozhodně neutají, že je dcerou Andrey Verešové. Módní mola však vyměnila za kombinézu a snowboard a na sjezdovce sbírá úspěchy. Zamilovala se do disciplíny freestyle, která jízdu kombinuje se skoky a předváděním triků na vysokých rampách.

„Odmalička jsem lyžovala, v sedmi letech jsem ale vyzkoušela snowboard a chytlo mě to natolik, že už jen snowboarduji. Chtěla jsem jít na konzervatoř, se snowboardem se to ale nedá úplně skloubit,“ popsala pro eXtra.cz Vanessa, podle které má maminka z jejích sportovních úspěchů vždy radost, ale zároveň neustále trne hrůzou, aby se jí něco nestalo.

„Samozřejmě, že se o ni bojím, ale říkám si, že hlavně dělá to, co ji baví. Je to úžasný sport. Je venku, v přírodě. Já se vždycky modlím, aby se nic nestalo. K tomu teď začala střední školu, je fakt chytrá,“ popsala zjevně pyšná maminka Andrea. Ta se na sociálních sítích samozřejmě pochlubila posledním velkým úspěchem Vanessy, která z olympiády mládeže v korejském Gangwonu přiveze bronzovou olympijskou medaili.

„Čistá jízda, perfektní skoky. Vanessa to tam i zraněná jednoduše poslala a je z toho první medaile na světové olympiádě mládeže v Koreji. I když bronzová, ale velmi těsně za výbornými soupeřkami. Gratulujeme! Ať ti to nadšení a chuť vydrží co nejdéle,“ okomentovala úspěch své talentované dcery pyšná maminka Andrea Verešová.

Vanessa na snowboardu sbírá jednu medaili za druhou už nějaký ten pátek, o čemž svědčí i její sociální sítě. Talent pro snowboard však podle všeho má i její o dva roky mladší syn Daniel. K velkému úspěchu Verešové gratulovalo i několik celebrit. „Gratulaceee“ napsala herečka Alice Bendová. „Wow, mega! Vanesce gratulujeme a těšíme se s vámi,“ napsala slovenská moderátorka Karin Haydu.

Přidal se také podnikatel Richard Chlad se svou manželkou Annou Marií Kánskou. „Vanessa je řízek! Teda řízkyně! A navíc krásná řízkyně! Po tátovi a mámě! Věřím, že i junior dá o sobě brzo vědět! Gratulujeme s Aničkou a máme radost,“ napsal Verešové Chlad.

Andrea Verešová letos v Show Jana Krause promluvila mimo jiné i o svých dvou dětech:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.