Celebrity

25. února 2024 11:57

Josef Šťastna

Aneta Vignerová vypadala jako sněhová královna. Honosný ples si užila s Kolečkem

V Obecním domě v Praze se konal honosný Český ples, který si nenechala ujít také modelka Aneta Vignerová (36), které dělal garde Petr Kolečko (39). Bylo vidět, že se celý večer parádně baví. Podívejte se na další zajímavé páry, které na Český ples vyrazily.

Dlouho jsme neviděli Anetu Vignerovou v tak úžasné formě! Je vidět, že dvojice se dávno přenesla přes problémy, které do vztahu přinesla herečka Denisa Nesvačilová. Vignerová po boku svého manžela jen zářila a připomínala sněhovou vílu či královnu.

Aneta na Český ples vynesla velmi nápaditou róbu od Michaela Kováčika. Celkový dojem pak podtrhly krásné lodičky a černé psaníčko. I když se říká, že bílou by měly nosit jen ženy, které jdou k oltáři, Aneta v modelu oslnila.

Jan Čenský se staral o Ivetu Lutovskou

V roli moderátorů se hostům představili Jan Čenský s Ivetou Vítovou Lutovskou. Jan Čenský prokázal, že je velký gentleman a Ivetu, která je momentálně bez partnera, na ples doprovodil.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Lilia Khousnoutdinova propaguje kojení na veřejnosti. Dělala to i Madona, říká

Slavnostní večer si nenechala ujít ani Lilia Khousnoutdinova, která tentokrát dorazila bez manžela Karla Janečka, kterého zastoupil neznámý elegán.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Karel Janeček prodává svou smíchovskou vilu. Cena jde přes 130 milionů

Jedny z nejhezčích šatů večera vynesla Tereza Mátlová, kterou doprovodil její přítel Miroslav Dvořák. Mezi mnoha krásnými dámami se objevily také podnikatelka Taťána Makarenko, modelky Tereza Budková, Kristýna Schicková či Lucie Šlégr, kterou tradičně doprovázel manžel Jiří Šlégr.

Podívejte se také na rozhovor s módní návrhářkou Annou Tejklovou:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.