Celebrity

22. listopadu 2023 13:03

Žaneta Dernerová

Zedníček žádá v seriálu Freimanovou o ruku! Nechybějí balónky, koně a záplava bílé

Co udělá ženské největší radost – Einstein II (5)

Co udělá ženě největší radost? Přesně tuto otázku si klade Pavel Zedníček (74) jako šéf kriminálky Ivan. Všechna klasická romantická gesta už učinil a rád by svou lásku Kamilu v podání herečky Veroniky Freimanové (68) překvapil něčím novým a netradičním. Na radu kolegyň se tak rozhodne před nicnetušící matkou geniálního praprapravnuka Alberta Einsteina pokleknout. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Před více než dvaceti lety hrál Pavel Zedníček v televizním filmu Žena z druhé ruky muže, který ani netušil, že má manželku. Tím spíš nechápal, že se s ním chce Veronika Freimanová coby jeho choť rozvést. Nyní tato herecká dvojice prožije pravý opak. Romantické vyznání a žádost o ruku.

Šéf kriminálky Ivan si marně láme hlavu, čím by mohl své lásce Kamile udělat radost. „Hezký šperk už jsem jí dal. Na exotické dovolené jsme byli v Kambodži. Na večeři chodíme dvakrát týdně,“ smete ze stolu všechny návrhy kolegyň v dalším díle seriálu Einstein II, na který se můžete těšit ve středu večer na Primě. „Napadlo mě ještě něco. A nic lepšího už není,“ přijde Anna Polívková jako Lenka s myšlenkou sňatku a láskyplného pompézního vyznání.

Přestože Ivan se synem Kamily nijak zvlášť dobře nevychází, požádá geniálního Vojtěcha Kotka coby Filipa o radu. Ten škodolibě využije příležitosti mu plán zhatit a namluví mu, že matka zbožňuje bílou, přestože ve skutečnosti se jí příčí. Když pak Ivan přijede v kočáru taženém bílými koňmi, celý v bílém, s bílými balónky v ruce a koktavě se ptá své vyvolené, zda by se stala jeho ženou, čeká Filip zcela jinou reakci než udivené a dojaté „ano“.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.