Celebrity

22. listopadu 2023 13:03

Žaneta Dernerová

Zedníček žádá v seriálu Freimanovou o ruku! Nechybějí balónky, koně a záplava bílé

Co udělá ženské největší radost – Einstein II (5)

Co udělá ženě největší radost? Přesně tuto otázku si klade Pavel Zedníček (74) jako šéf kriminálky Ivan. Všechna klasická romantická gesta už učinil a rád by svou lásku Kamilu v podání herečky Veroniky Freimanové (68) překvapil něčím novým a netradičním. Na radu kolegyň se tak rozhodne před nicnetušící matkou geniálního praprapravnuka Alberta Einsteina pokleknout. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Před více než dvaceti lety hrál Pavel Zedníček v televizním filmu Žena z druhé ruky muže, který ani netušil, že má manželku. Tím spíš nechápal, že se s ním chce Veronika Freimanová coby jeho choť rozvést. Nyní tato herecká dvojice prožije pravý opak. Romantické vyznání a žádost o ruku.

Šéf kriminálky Ivan si marně láme hlavu, čím by mohl své lásce Kamile udělat radost. „Hezký šperk už jsem jí dal. Na exotické dovolené jsme byli v Kambodži. Na večeři chodíme dvakrát týdně,“ smete ze stolu všechny návrhy kolegyň v dalším díle seriálu Einstein II, na který se můžete těšit ve středu večer na Primě. „Napadlo mě ještě něco. A nic lepšího už není,“ přijde Anna Polívková jako Lenka s myšlenkou sňatku a láskyplného pompézního vyznání.

Přestože Ivan se synem Kamily nijak zvlášť dobře nevychází, požádá geniálního Vojtěcha Kotka coby Filipa o radu. Ten škodolibě využije příležitosti mu plán zhatit a namluví mu, že matka zbožňuje bílou, přestože ve skutečnosti se jí příčí. Když pak Ivan přijede v kočáru taženém bílými koňmi, celý v bílém, s bílými balónky v ruce a koktavě se ptá své vyvolené, zda by se stala jeho ženou, čeká Filip zcela jinou reakci než udivené a dojaté „ano“.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.