Celebrity

7. listopadu 2023 17:55

Žaneta Dernerová

Eva Podzimková a Václav Šanda se po letech opět shledali. Znovu jako zamilovaný pár

Zamiloval jsem se do tvé kolegyně – Einstein II

Herci Václav Šanda (34) a Eva Podzimková (33) ztvárnili před téměř 13 lety mladou dvojici v pohádce Zdeňka Trošky. Odvážný Štěpán tehdy bojoval s celým peklem, aby se jeho milá Štěpánka nestala čertovou nevěstou. Oba se nyní znovu setkali před kamerou, a sice v oblíbeném krimiseriálu. Avšak v mnohem odvážnějších scénách. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Už dávno to nejsou nevinně vyhlížející dospívající, kteří musí o svou lásku bojovat s mocným vládcem pekel. Z Václava Šandy se stal charismatický muž se sexy strništěm a krásná Eva Podzimková, rozená Josefíková, se tajně vdala a je už maminkou dvouleté dcery Loty. Po více než dekádě herci znovu ztvárnili milenecký pár. Nyní už ale odhazovali svršky. „S Evou jsme se na natáčení potkali až ve chvíli, kdy jsme jeli na plac, a hned jsme točili žhavé scény. Z dodávky se koukám na polonahou Evičku a krásu kolem,“ popisuje Václav, který se v seriálu objeví i zcela nahý.

Jeho seriálová postava má do svatouška daleko. „Viktor je tak od všeho trochu. Je to kluk, který si chce užívat života se vším všudy. A zvládne to jak sám, tak i s několika partnerkami najednou,“ přibližuje svou postavu Šanda, jehož mohou diváci znát třeba jako novináře Zdeňka ze seriálu Dobré zprávy, které najdete online na prima+. Právě volnomyšlenkářským postojem se zálibou v polyamorii svou drahou polovičku pěkně zaskočí. „To si děláš p*del,“ zareaguje na jeho nabídku vztahu ve třech Podzimková v roli patoložky Soni Svobodové.

Zatímco jejich postavy se v životních názorech neshodnou, herci spolu vycházejí bezvadně. Pokaždé když se potkají, mají si co říct. „S Evou jsme se od začátků naší kariéry potkali několikrát. Točili jsme spolu pár seriálů, třeba i Táty na tahu, a všude jsme měli natáčecí dny spolu. Jako pár jsme se ale setkali až tady,“ vypráví Václav Šanda, jehož po boku Podzimkové uvidíme v seriálu Einstein ve středu večer na Primě. „Vždy když se vidíme, na pohádku o čertově nevěstě zavzpomínáme. Jak už je to dávno, kolik se toho změnilo a jak každý vypadáme trochu jinak. A hlavně – Eva už je maminka,“ dodává k jejich nostalgickému vzpomínání Šanda.

Čtěte také: Kotek oškubal Zedníčka. Teď chce svou kořist nabízet na sociální síti

Herec si ovšem natáčení užíval nejen díky přítomnosti milé kolegyně. „Bavilo mě, že to je komediální seriál, takže si člověk může dovolit trochu víc,“ svěřil se. A má pravdu. O vtipné situace není nouze. Postarat se o ně umí především Einsteinův prapravnuk Filip, který dokáže zneškodnit pachatele vskutku kuriózním způsobem. Podívejte se na exkluzivní ukázku.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 5. 2024

Vaše síla spočívá ve vašich vnitřních zdrojích, Berani. Dnes zjistíte, že se ve vás tyto zdroje otevřely. Zjistíte, že vaše emoce jsou tváří v tvář chaosu klidné a pod kontrolou. Tento čas nových začátků je nesmírně důležitý. Bylo by vhodné, abyste prozkoumali své nitro a napravili všechny vnitřní zvláštnosti, které by vám v budoucnu mohly působit potíže.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.