Drinky zdarma podle velikosti podprsenky. Bar za smělou akci schytal kritiku

Jak by se vám líbilo dostat drink zdarma za to, že si v baru sundáte podprsenku? Jeden takový noční podnik v Austrálii to udělal. Netrvalo ale dlouho a tato akce vzala za své kvůli hromadící se kritice.

Klub v australském Adelaide zrušil svou akci, v rámci které vybízel návštěvnice podniku k tomu, aby si sundaly podprsenku, a na oplátku jim za to nabízel drinky zdarma. Po vlně kritiky a negativních komentářů ze strany uživatelů na sociálních sítích, se podnik omluvil a řekl, že promo akci zrušil.

Mohlo by vás zajímat: Podprsenka nebo menstruační kalíšek: 10 moderních věcí, které ženy znaly už ve starověku

„Čím větší, tím lepší,“ hlásal slogan klubu The Woolshed on Hindley. „Podprsenky jsou tak nepohodlné, pověste je v kůlně a užijte si volnost… což platí i pro kluky,“ vybízel návštěvníky facebookový příspěvek, který už je momentálně smazaný.

Alkohol zdarma podle velikosti košíčků

Dámy měly dostat alkoholické drinky zdarma v závislosti na velikosti svých košíčků. Za A jste dostali jeden, za B dva a za C dokonce tři nápoje bez placení. Nápad se ale nesetkal s velkým pochopením a na akci se okamžitě snesla vlna kritiky, o čemž informoval například deník New York Post.

Uživatelé si stěžovali zejména na to, že akce je dehonestující. „Kdo se zdravým rozumem by v dnešní době politické korektnosti o něčem podobném vůbec uvažoval?“ ptal se například jeden uživatel v komentářích na sociálních sítích. Další to označili za misogynní a hloupé. „Už tak je dost těžké udržet opilé muže v dostatečné vzdálenosti a teď ještě přidáte tlak na sundané podprsenky,“ komentovala další žena.

Čtěte také: 6 skvělých důvodů, proč nenosit podprsenku

Bar velice brzy celou akci zrušil a za nápad se omluvil. Ve své výpovědi jeho vedení uvedlo, že rozhodně nechtěli své zákazníky dostat do situace, ve které by se museli stydět za své tělo a dodali, že příště vymyslí akce, které „budou podporovat zábavné, bezpečné a inkluzivní prostředí pro všechny“.

Výběr podprsenky pro plnoštíhlé ženy:

Sdílejte článek
Štítky Austrálie party muži podprsenka kritika ženy Adelaide promoakce

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.