Drinky zdarma podle velikosti podprsenky. Bar za smělou akci schytal kritiku

Jak by se vám líbilo dostat drink zdarma za to, že si v baru sundáte podprsenku? Jeden takový noční podnik v Austrálii to udělal. Netrvalo ale dlouho a tato akce vzala za své kvůli hromadící se kritice.

Klub v australském Adelaide zrušil svou akci, v rámci které vybízel návštěvnice podniku k tomu, aby si sundaly podprsenku, a na oplátku jim za to nabízel drinky zdarma. Po vlně kritiky a negativních komentářů ze strany uživatelů na sociálních sítích, se podnik omluvil a řekl, že promo akci zrušil.

Mohlo by vás zajímat: Podprsenka nebo menstruační kalíšek: 10 moderních věcí, které ženy znaly už ve starověku

„Čím větší, tím lepší,“ hlásal slogan klubu The Woolshed on Hindley. „Podprsenky jsou tak nepohodlné, pověste je v kůlně a užijte si volnost… což platí i pro kluky,“ vybízel návštěvníky facebookový příspěvek, který už je momentálně smazaný.

Alkohol zdarma podle velikosti košíčků

Dámy měly dostat alkoholické drinky zdarma v závislosti na velikosti svých košíčků. Za A jste dostali jeden, za B dva a za C dokonce tři nápoje bez placení. Nápad se ale nesetkal s velkým pochopením a na akci se okamžitě snesla vlna kritiky, o čemž informoval například deník New York Post.

Uživatelé si stěžovali zejména na to, že akce je dehonestující. „Kdo se zdravým rozumem by v dnešní době politické korektnosti o něčem podobném vůbec uvažoval?“ ptal se například jeden uživatel v komentářích na sociálních sítích. Další to označili za misogynní a hloupé. „Už tak je dost těžké udržet opilé muže v dostatečné vzdálenosti a teď ještě přidáte tlak na sundané podprsenky,“ komentovala další žena.

Čtěte také: 6 skvělých důvodů, proč nenosit podprsenku

Bar velice brzy celou akci zrušil a za nápad se omluvil. Ve své výpovědi jeho vedení uvedlo, že rozhodně nechtěli své zákazníky dostat do situace, ve které by se museli stydět za své tělo a dodali, že příště vymyslí akce, které „budou podporovat zábavné, bezpečné a inkluzivní prostředí pro všechny“.

Výběr podprsenky pro plnoštíhlé ženy:

Sdílejte článek
Štítky Austrálie party muži podprsenka kritika ženy Adelaide promoakce

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 5. 5. 2024

Vaše intuice je na vysoké úrovni, Berani, ale možná nejste schopni pochopit, jaké psychické vjemy dostáváte. Emoce, obrazy a symboly, které zachytíte od druhých a z astrální roviny, mohou být nejasné a snadno si je vyložíte špatně. Mohou však být důležité. Zapište si je a podívejte se na ně třeba za den. Pak byste jim měli být schopni porozumět.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.