Bleskový horoskop na duben: Koho čekají velké změny?

Přečtěte si bleskový horoskop na duben 2022. Jaké znamení potká láska během probouzejícího se jara? Kdo zažije velkou změnu v životě?

Novoluní ve znamení Berana nám příliš neulehčí a hodně nás ovlivní. Probudí se v nás vášně a ambice něco dokázat, proto neočekávejte klidný začátek dubna. Ke konci měsíce většinu z nás naopak čeká klid, touha po lásce a míru. Nikdo nebude chtít řešit problémy s horkou hlavou. Vymknout se to ale může vodním znamením, ta by si měla dávat pozor na velké vlny emocí.

Konec dubna, přesněji 30. den nás čeká zatmění Slunce ve znamení Býka, který nám předpovídá těžké časy, hlavně v oblasti ekonomiky.

Beran chce stabilitu

Začátkem měsíce se budete odrazovat a manipulovat sami sebe, abyste získali znovu stabilitu. Vše se urovná a pak... Přečtěte si podrobný horoskop pro Berana.

Býk se potká s velkými změnami

V tomto jarním měsíci vás čekají velké změny nejen v oblasti partnerství, ale i v oblasti pracovní. Budete se snažit tyto... Přečtěte si podrobný horoskop pro Býka.

Blíženci by neměli podceňovat komunikaci

Máte dar komunikace, ale často ji nepoužíváte, což vám přináší komplikace. Víc se snažte s partnerem probrat vše dřív, než... Přečtěte si podrobný horoskop pro Blížence.

Rak bude mít problémy v práci

V práci vás čekají změny, ale přijdou nečekaně a vy se jim budete bránit. Nakonec je přijmete, ale někdo z kolegů vám... Přečtěte si podrobný horoskop pro Raka.

Lev by se měl krotit

Kroťte svoji impulzivnost, někdy si myslíte, že máte pravdu, ale ono to z jiného úhlu může vypadat jinak. A vy se svojí... Přečtěte si podrobný horoskop pro Lva.

Panna bude pracovat a přežene to

Na začátku měsíce budete hodně pracovat, ale práce vás bude bavit a vůbec si neuvědomíte, že neděláte nic jiného. Překonáte... Přečtěte si podrobný horoskop pro Pannu.

Váhy zjistí nečekané

Někdo vás už delší dobu manipuluje, ale vy si to vše dáte dohromady až v půlce měsíce. Je pravda, že se k tomu postavíte... Přečtěte si podrobný horoskop pro Váhy.

Štír bude frustrovaný

Na začátku měsíce pocítíte frustraci z toho, že je toho na vás hodně. Budete řešit nějaké záležitosti týkající se úřadů a jiných... Přečtěte si podrobný horoskop pro Štíra.

Střelec se musí podívat na své okolí

Máte vedle sebe toxického člověka a to vás oslabuje a cítíte se mizerně. Jen to nedokážete vyřešit. Už na začátku dubna budete... Přečtěte si podrobný horoskop pro Střelce.

Kozoroh uzavírá kapitolu života

Od začátku měsíce budete uzavírat různé sektory vašeho života a bude se vám to dařit. Tedy jen v počátcích měsíce. V druhé půlce... Přečtěte si podrobný horoskop pro Kozoroha.

Vodnář bude upřímný

Rozhodnete se být k sobě i ostatním pravdiví, a to vás bude nutit všem říct, co si opravdu myslíte. Ne u všech lidí vám to... Přečtěte si podrobný horoskop pro Vodnáře.

Ryby se nudit nebudou

V dubnu budete jako na horské dráze. Chvilku nahoře a chvilku dole. Žádná stabilita a nuda se vás tento měsíc netýká. Nebudete... Přečtěte si podrobný horoskop pro Ryby.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.