Březnu podle numerologie vládne dvojka. Přináší nové začátky a příležitosti

Numerologie pracuje s čísly, která mají své specifické rysy a vibrace, jimiž ovlivňují náš každodenní život. Spočítejte si podle návodu své osobní měsíční číslo a zjistěte, jak vás bude ovlivňovat a jak se vám bude dařit v březnu, třetím měsíci roku 2024.

Podle numerologie vychází na letošní březen číslo 2 (vznikne sečtením čísla měsíce březen, což je 3, se všemi čísly letošního roku, tedy 3 + 2 + 0 + 2 + 4 = 11, 1 + 1 = 2).

Dvojka je spojená s rovnováhou, harmonií, partnerstvím a citlivostí. V numerologii je považována za symbol duality a připomíná, že svět není pouze černobílý, ale je plný různorodosti a protikladů. Březen může být měsícem, kdy se více zaměříte na vaše partnerské vztahy a na to, jak spolupracujete s ostatními. Může to být také období, kdy si uvědomíte, že je potřeba vyvážit práci a osobní život, vaše vlastní potřeby upřednostnit před potřebami druhých, ale také zkusíte najít rovnováhu mezi vašimi emocemi a rozumem.

V tomto období můžete cítit větší potřebu pobývat ve společnosti lidí a hledat harmonii ve svém okolí. Můžete být citlivější na potřeby druhých a tím pádem i ochotnější poskytnout pomoc a podporu těm, kteří ji potřebují.

Spočítejte si své osobní měsíční číslo

Každý z nás má své osobní nebo, chcete-li, životní číslo, které ho ovlivňuje celý život. Pokud ale chcete vědět, co konkrétního vám podle numerologie přinese ve třetím měsíci letošního roku, je potřeba vzít v úvahu i energii tohoto konkrétního období, tedy vibrace měsíce března a zároveň i letošního roku. Začněte tím, že sečtete den a měsíc svého narození. Pokud vám vyjde dvojciferné číslo, opět jednotlivé číslice sečtěte, aby vám vyšlo číslo od 1 do 9.

Příklad:

Pokud jste se narodili například 28. března, tedy 28. 3., sečtěte 2 + 8 + 3 = 13.

A dále pokračujte 1 + 3 = 4.

K tomuto číslu přičtěte číslo letošního roku, tedy 8 – vznikne sečtením všech čísel roku 2024 (2 + 0 + 2 + 4).

4 + 8 = 12 (Pokud vám vyjde dvojciferné číslo, opět obě číslice sečtěte, v tomto případě tedy 1 + 2 = 3).

Osobní roční číslo je v tomto případě 3.

Nyní si spočítejte vaše osobní měsíční číslo tak, že sečtete vaše osobní roční číslo a číslo tohoto měsíce (březen má číslo 3).

Tedy 3 + 3 = 6 (Pokud vám vyjde dvojciferné číslo, obě číslice sečtěte).

Osobní měsíční číslo na březen 2024 je v tomto případě 6.

Jakmile budete znát své osobní měsíční číslo, přečtěte si, co vás podle numerologie v letošním březnu čeká:

Osobní měsíční číslo 1

Číslo jedna je spojeno s iniciativou, sebedůvěrou a novými začátky. Je to čas, kdy se můžete cítit povzbuzeni k tomu, abyste udělali první krok k dosažení svých cílů. Březen může být pro mnohé časem pro start nových projektů, nemusíte se bát ani udělat odvážné rozhodnutí. Pokud tak učiníte, váš život se změní od základu a můžete se těšit na osobní i profesní růst.

Osobní měsíční číslo 2

Číslo dvě je spojeno s rovnováhou, harmonií a vztahy. Je-li vaším číslem pro tento měsíc dvojka, pak se nejspíš budete ve svém životě hodně zaměřovat na vztahy a jejich posilování. Důraz budete klást také na spolupráci s ostatními. Je to období, kdy se můžete více zaměřit na své partnerské vztahy a hledat rovnováhu mezi vašimi potřebami a potřebami druhých. Zjistíte, že vztah by měl být o kompromisech, ale vy až příliš často ze svých požadavků ustupujete ve prospěch ostatních. Tento měsíc se vám to podaří změnit.

Osobní měsíční číslo 3

Trojka je spojena s kreativitou a komunikací. Pokud je v březnu trojka vaším číslem, pak můžete cítit potřebu vyjádřit své myšlenky a nápady, ať už prostřednictvím umění, psaní, nebo komunikace s ostatními. Je to čas pro kreativní projekty, ale také setkávání se s ostatními, stejně naladěnými lidmi. Nebojte se vyzkoušet něco nového, co vás nejen obohatí, ale také vám přinese nová setkání a přátelství.

Osobní měsíční číslo 4

Číslo čtyři je spojeno s pevnými základy, pracovitostí a stabilitou. Možná jste dosud jen tak pluli životem a neměli potřebu nastavovat nějaké hranice. Líbila se vám nezávislost a dobrodružství. To se však v březnu může změnit a vy náhle pocítíte nutkavou touhu vystavět si pevné základy pro budoucnost a pracovat na dosažení dlouhodobých cílů. To je skvělé, protože právě teď je ten pravý čas pro vytrvalou práci a posilování vašich vnitřních jistot.

Osobní měsíční číslo 5

Pětka je symbolem proměnlivosti, dobrodružství a svobody. Jestliže je vaším březnovým číslem, nejspíš pocítíte nutkavou potřebu vyrazit do světa, zažívat nečekaná dobrodružství a sbírat nové zkušenosti. Pokud můžete, rozhodně volání vaší duše poslechněte, protože to, co zažijete, vám už nikdy nikdo nevezme.

Osobní měsíční číslo 6

Číslo šest je spojeno s rodinou, domovem a péčí o něj. I když jste doteď lpěli na své svobodě a chtěli si žít život plný adrenalinu a nových dobrodružství, v březnu náhle pocítíte potřebu pobývat doma se svými blízkými. Víc než kdy jindy oceníte, že máte stabilní zázemí a rodinu, která vás podporuje. A pokud nemáte, zatoužíte si ji vytvořit.

Osobní měsíční číslo 7

Sedmička je spojena s moudrostí, intuicí a duchovním růstem. Březen pro vás může být časem, kdy budete hledat hlubší porozumění nejen sobě, ale i ostatním. Je to období, kdy se můžete více zaměřit na rozvoj vaší duchovní stránky a hledání vnitřního klidu. Vaše tělo potřebuje na chvilku zmizet z přetechnizované společnosti zpátky do přírody a načerpat sílu k dalším důležitým krokům, které vás čekají. Dopřejte si tento malý detox, v dalších měsících se vám bude načerpaná energie hodit.

Osobní měsíční číslo 8

Číslo osm je spojeno s úspěchem, hojností a materiálním bohatstvím. Doteď jste tvrdě dřeli a snažili se dosáhnout svých finančních cílů i úspěchu v kariéře, a nyní se můžete těšit na splnění vašich snů. Vaše tvrdá práce bude po zásluze odměněna. Pokud se chystáte začít podnikat, pak v březnu se vám vše povede rozjet bez zbytečných zádrhelů a komplikací. Je čas nových začátků, tak toho využijte.

Osobní měsíční číslo 9

Číslo devět je symbolem dokončení, uzavření a duchovního osvícení. Nastává období, kdy se uzavírají staré cykly a cesty a vy se musíte připravit na zbrusu nové začátky. Jaké budou, záleží čistě na vás. Svůj život máte jen ve své moci, a pokud toužíte udělat v něm zásadní změny, březen je k tomu nejlepší. Jen je potřeba, abyste se zbavili starých vzorců, očistili se od minulosti a nebáli se přijmout nové výzvy a možnosti.

Jaký bude březen podle mariášových a tarotových karet?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.