Rodina ubytovala ukrajinskou uprchlici. Ta za pár dnů matce dvou dětí přebrala manžela

Devětadvacetiletý Angličan Tony Garnett opustil svou o rok mladší manželku Lornu a dvě děti ve věku tři a šest let kvůli ukrajinské uprchlici, kterou se rodina rozhodla ubytovat. Vše se seběhlo během pouhých deseti dní. Nyní se Brit se svou milenkou rozhodl ubytovat další Ukrajince.

Jejich příběh obletěl snad všechna světová média. Tony Garnett svou manželku Lornu, se kterou byl deset let a s níž měl dvě děti, opustil kvůli blonďaté Ukrajince Sofii Karkadym (22). Pár z Anglie se kvůli současné válce na Ukrajině rozhodl udělat dobrý skutek a ubytovat ve svém domě mladou uprchlici. Později se však ukázalo, že to nebyl příliš dobrý nápad a život jeho rodiny se kvůli tomuto rozhodnutí obrátil doslova vzhůru nohama.

Během pouhých deseti dní, kdy ukrajinská IT manažerka žila s párem a jejich dětmi, přeskočila mezi ní a Tonym jiskra a muž byl rozhodnutý opustit svou manželku. Ženská intuice zřejmě pracovala na plné obrátky a Lorna začala po pár dnech společného soužití cítit nepříjemnou náklonnost, která panovala mezi jejím mužem a Sofií.

Mladá Ukrajinka si ale ani poté, co celá situace vygradovala, nepřipouští žádnou vinu. „Její neustálé podezírání a napětí, které vyvolávala, bylo tím, co mě a Tonyho sblížilo. Vytvořila tuhle situaci neustálým naznačováním, že se něco děje, i když to tak nebylo, je to její vina,“ uvedla Sofia pro deník New York Post.

Veřejný tlak muže připravil o práci

Jejich neslavně medializovaný příběh připravil Tonyho o spousty klientů. Devětadvacetiletý mladík prozradil, že kvůli své aféře přišel o práci a nyní se na plný úvazek stará o Sofii, která kvůli oční infekci částečně oslepla. „Chci lidem ukázat, že nejsem žádný šmejd, který využívá státních výhod. Vím, co je správné,“ prohlásil Garnett pro deník deník Daily Mail.

„Vedl jsem velmi úspěšnou firmu. Věnoval jsem se tomu, někdy jsem pracoval i více než 80 hodin týdně,“ sdělil Angličan s tím, že se jeho společnost zabývala ostrahou objektů. Jeho klienti mu po medializování jeho příběhu začali vypovídat smlouvy a nechtěli s ním dál spolupracovat.

Ve své „dobročinnosti“ prý chce i nadále pokračovat, a tak se nyní s novou partnerkou rozhodl přijmout další dva ukrajinské uprchlíky. Útočiště u nich tentokrát našla devatenáctiletá dívka a její osmnáctiletý přítel. „Lidskost a laskavost jsou pro mě důležité. Když jsem viděl, že tito dva Ukrajinci potřebují pomoc, promluvil jsem o tom se Sofií. Zeptal jsem se jí, jestli si myslí, že je dobrý nápad nechat je chvíli bydlet s námi, když máme volný pokoj. Není to ideální, protože sám nemám moc peněz, ale musíme si navzájem pomáhat,“ popsal své pohnutky pro Daily Mail.

Ukrajinskou rodinu u sebe doma ubytoval také Tomáš Klus

„Vím, že mě teď lidé mají za hajzla, který skáče z postele do postele, protože jsem opustil svou partnerku Lornu a dvě dcery. Ve skutečnosti se však můj vztah s Lornou rozpadal několik let a žili jsme spíš jako bratr a sestra. Od té doby, co dorazila Sofie, jsem se hodně smál a připadal jsem si zase šťastný. Udělám z ní svou ženu,“ prohlásil odhodlaně Tony a naznačil, že Sofii hodlá požádat o ruku.

Jeho bývalá partnerka Lorna na něj navíc podala trestní oznámení, jelikož jí měl posílat urážlivé zprávy. Soud mu později nařídil zákaz ji jakkoliv kontaktovat. Garnett pouhých 24 hodin po soudním zákazu na sociálních sítích zveřejnil video, ve kterém rapuje o svém životě a pouští se i do své ex. „Teď jsem s blondýnou, ale ano, moje bývalá byla bruneta,“ stojí například v textu písně.

Bývalá partnerka video samozřejmě viděla a pochopila, že text odkazuje na ni. Podle ní jsou věci v písničce naprosté lži. „Už tím, že toto zveřejnil, porušil soudní příkaz, a proto jsem kontaktovala svého právního zástupce a policii. Právník potvrdil, že jde o porušení příkazu,“ uvedla Lorna s tím, že tento spor pravděpodobně ještě bude mít dohru.

Sdílejte článek
Štítky Anglie nevěra rodina manželství Ukrajina manželé Tomáš Klus děti Daily Mail New York Post Ukrajinka ruská invaze na Ukrajinu Tony Garnett Tony Garnett ukrajinská uprchlice rodina milenka

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.