Celebrity

14. února 2023 12:11

Eliška Reiglová

Jak žije Feriho osudová žena: Anna si užívá mateřství, Dominik se bojí vězení

Politoložka Anna Franke se dostala do povědomí veřejnosti v době, kdy byla přítelkyní někdejšího poslance Dominika Feriho (26). Když se na něj začala valit nařčení ze sexuálního obtěžování a znásilnění, snažila se mu být oporou, nakonec ale došlo k rozchodu. Zatímco Feri čelí obviněním u soudu, ona už vede nový život a vychutnává si mateřství.

Dominik Feri se 14. února poprvé objevil před soudem. Za obvinění ze dvou znásilnění a jeden pokus o něj bývalému poslanci hrozí až deset let za mřížemi. Obviněním Feri čelí zhruba od poloviny roku 2021, nařčení se na něj nicméně začala sypat ještě v době, kdy žil se svou bývalou přítelkyní Annou Franke.

Mladá politoložka si kvůli obvinění Feriho prošla náročným obdobím. Nějakou dobu byla svému expříteli oporou i přesto, že jí některé z jeho údajných obětí dokonce psaly, aby si na něj dávala pozor. Nátlak na křehkou ženu byl obrovský. Nakonec došlo k rozchodu.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Feriho kauza předjímá osud TOP 09. Soud může poškodit její pověst, říká politolog Jelínek

Nový život

Poprvé se Anna Franke po boku jiného muže objevila už v listopadu 2021 na slavnostním vyhlášení ankety Český slavík. Později se ukázalo, že jejím novým partnerem je muž jménem Martin Čech. Na akci po jeho boku vypadala velmi spokojeně a proto zřejmě nikoho tak úplně neudivilo, když v dubnu loňského roku oznámila těhotenství.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Je Dominik Feri opravdu sexuálním predátorem?

Nyní žije mladá politoložka nový život po boku svého partnera a především si užívá roli maminky. V polovině července roku 2022 přivedla na svět chlapečka, který dostal jméno Mikuláš. Ke starým dnům se už nechce vracet a kauzu bývalého partnera nekomentuje.

Feri u soudu

Někdejší poslanec TOP 09 byl považován za nastupující hvězdu české politické scény, jeho kariéra však šla ke dnu stejně tak rychle, jako byla vybudována. „Proč bych někoho nutil k sexu násilím? Netrpěl jsem nedostatkem zájmu žen, ten byl v té době velký a občas i nepříjemný,“ uvedl Dominik Feri u soudu ve své obhajobě. Jeho slova přinesl web CNN Prima News.

Feri veškerá obvinění odmítl s tím, že popisovaných činů by prý nikdy nebyl schopen. Tvrdí, že se nedopustil žádného násilí vůči poškozeným ani nezneužil jejich bezbrannosti a nečinil na ně nátlak. Odmítá také, že by za účelem nekonsensuálního styku kohokoliv intoxikoval omamnými látkami.

„Nařčení, že bych měl někomu dát něco do pití je odporné a hnusné. Abych někomu dal něco do pití, abych na něm provedl orální sex, je navíc absurdní. Nechápu, proč bych něco takového měl učinit. Je složité sehnat antibiotika, natož takové látky. Navíc mají kontraindikaci, hrozí i závažná újma na zdraví. Musel bych proto vyřešit jejich přesné množství tak, aby došlo k tomu, co poškozená tvrdí. Nemám žádné chemické vzdělání. Obžaloba se tento bod nepokusila objasnit,“ řekl na svou obhajobu muž, který je přesvědčený, že od soudu odejde bez trestu.

Dominik Feri u soudu:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.