Astročlánky

19. října 2024 06:30

Sára Částečková

Čakrový tarot na následující dny: Komunikujte a neodmítejte pozvání na rande

Víkendové dny jsou v energii skvělé komunikace, jasného myšlení a také dobrých nápadů. Je dobré tuto svěží energii využít k navazování nových vztahů, přátelství nebo také k randění. Neuzavírejte se před společností a vykročte vstříc novému životu, který vám zaručí plodné nápady, otevřenou mysl a jasnou komunikaci. Jak dál můžete komunikaci využít ke svému růstu?

Tarotová karta na víkend: Páže mečů

Páže mečů je spojován s pátou čakrou, která je centrem komunikace a vyjadřování pravdy. Otevírá nám cestu k jasnému sdělování myšlenek, vyzývá k upřímnosti a lepšímu porozumění druhým i sobě bez předsudků a kritiky. Tato karta může naznačovat, že je třeba pracovat na otevřeném a pravdivém vyjadřování, zbavit se strachu z toho, co si ostatní myslí, a sdílet své myšlenky srdcem bez boje a útoků. Karta představuje mladého člověka, který se tváří jako přítel, ale ve skutečnosti je nezralý a lstivý. Buďte obezřetní a než cokoliv uděláte, dovolte si poodstoupit a nechat si čas na rozmyšlenou.

Sdělujte svou pravdu otevřeně a upřímně

Být upřímný k sobě i ostatním je základním stavebním kamenem pro kvalitní a láskyplné vztahy. Někdy se může nechtěně zasadit rána slovem či kritickou připomínkou. Nekritizujte se a nedělejte to ani ostatním. Kritika ještě nikdy nic dobrého nepřinesla. Vzájemný respekt, úcta a pravda vás povede ke štěstí.

Jak ovlivňuje energie páté čakry tělo, mysl a duši?

Trápí vás časté angíny nebo snad špatně slyšíte? Zamyslete se nad příčinou, která může pocházet z dávné minulosti. Možná vás někdo neustále napomínal, opravoval a kritizoval. Pokud tomu tak je, odpusťte sobě i těm, kteří se na vás kritiky dopouštěli, a jděte dál. Uvidíte, že se vaše zdraví časem významně zlepší. Snažte se mít zdravé myšlenky, dávejte tělu zdravou a živou stravu a uvidíte, jak výrazně se váš život změní.

Čtěte také: Čakra srdce: Když se zablokuje, hrozí problémy s tlakem a srdcem, lékem je láska

Ústřední myšlenkou páté čakry a tarotové karty je upřímnost, hledání pravdy, ostražitost a uvědomění si, že výsledek bude přesně takový, jak se vyjadřujete, cítíte a komunikujete. Zbavte se balastu v hlavě a jednejte srdcem. Existuje mnoho metod, jak uklidnit a ztišit neklidnou mysl. Věnujte se různým aktivitám, pobývejte ve společnosti dobrých přátel a nezapomínejte ani na fyzickou činnost. Je jedno, jestli budete běhat, rýt zahradu, nebo vyrazíte na svižnou procházku. Nová jiskra, která právě přichází, znamená, že váš pohled na život se radikálně změní k lepšímu.

Na fyzické úrovni je důležité udržovat tělo v pohybu a bdělosti. Zvýšený pohyb a aktivita je velmi prospěšná. Mentální energie je velmi silná. Můžete pocítit touhu učit se a hledat pravdu. Teď je skvělý čas dělat různá rozhodnutí, plánovat budoucnost nebo zahájit nový projekt. Na úrovni duše se otevírá prostor důkladně prozkoumat myšlenky a pocity. Je to výzva k tomu, abyste naslouchali duši a nenechali se ovlivnit ostatními. Pozor na neklid, který může pramenit z mnoha informací. Naslouchejte své duši a buďte upřímní. Hledejte rovnováhu mezi duší a tělem, otevřete se novým myšlenkám a také si udělejte čas na odpočinek a zábavu.

Jaký bude nový týden podle horoskopu, si poslechněte ve videu:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 10. 2024

Dnes by vás mohly potkat zklamávající e-maily nebo telefonáty. Možná, že někdo, koho jste chtěli navštívit, nebude moci přijít. Nenechte si tím zkazit náladu. Věci se stávají. Zabývejte se přípravami a užijte si den. Nezacházejte do opačného extrému a nepracujte příliš tvrdě.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.