Celebrity

11. ledna 2023 06:00

Eliška Reiglová

Cameron Diaz řekla, jak se udržuje v kondici. Doporučuje nahatý tanec

Herečka Cameron Diaz se v loňském roce sice stala padesátnicí, ale že by na to vypadala, to se říct nedá. Především postavu má v podstatě stále stejně skvělou jako během svých kariérních začátků. Motivace jí nechybí, a když nemá náladu na cvičení jako takové, prostě zapne hudbu a tancuje. Klidně i bez potřebného oděvu.

Pro Cameron Diaz byla poslední léta plná změn. Stala se maminkou dcery, vzdala se na čas herecké kariéry a nedávno oznámila, že se k hraní se střídmostí opět vrátí. Bude tak balancovat mezi životem matky a hollywoodské hvězdy. I když zrovna nebyla denně na očích a nenatáčela filmy, udržovala se v kondici. To jí návrat nepochybně ulehčí.

Cameron byla vždy považována za krásnou ženu, divákům učarovávala velkým úsměvem a krásnýma modrýma očima. Její postava byla vždy perfektní a nyní, když je z herečky padesátnice, se dá považovat i za obdivuhodnou. Motivace jí nechybí. „Prostě se kousněte a udělejte, co musíte. Je to vaše volba. Motivace má být prostě jen to, že musíte něco dokončit,“ řekla pro E!News.

Cvičení podle Cameron Diaz

Oblíbená herečka nemá svou postavu zadarmo. Kromě zdravého stravování se věnuje i cvičení, přičemž nepatří k milovníkům fitness center a ráda si cvičí doma po svém. Na internetu je podle ní dnes spousta videí, podle kterých se dá efektivně hýbat.

„Je spousta aplikací, které vám vytvoří i cvičení na míru. Na YouTube si ráda vyhledávám videa s jógou či protahováním. Myslím, že mnoho lidí si neuvědomuje, kolik je tady možností se sebou i v malém prostoru něco dělat a udržet tak tělo v pohybu,“ řekla otevřeně Diaz, která když nemá náladu na cvičení, alespoň si zatančí.

Speciální tanec

Na YouTube, což je hereččina oblíbená platforma, na níž vyhledává videa, podle kterých cvičí, je i spousta tanečních videí. Kdo bude tančit podle nich, kalorií se také zbaví, Cameron má ale své vlastní způsoby. Když zrovna nemá chuť cvičit, prostě si hned ráno zapne hudbu.

„Skvělá věc hned po ránu je zapnout si playlist s hudbou, která vás prostě nenechá sedět a budete si muset zatančit. Tančete, jak nejúporněji dovedete, pak si můžete dát sprchu a začít svůj den. Ani nemusíte mít oblečení na cvičení, prostě tančete úplně bez něj,“ poradila herečka svým fanouškům.

Sdílejte článek
Štítky Cameron Diaz hudba tanec nahota herec Cameron Diazová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.