Co stojí za perfektním tělem Khloé Kardashian: Pětkrát týdně posilovna a vyvážená dieta

Od počátku své slávy prošla reality hvězda Khloé Kardashian (40) obrovskou proměnou. Nedávno dovršila čtyřiceti let a fanoušci mohou jistě s klidem říci, že Khloé je aktuálně ve své nejlepší formě. Za perfektní postavou však stojí tvrdá dřina.

Jako členka klanu Kardashianových má Khloé často nabitý program. Avšak mezi hektickým životem je Khloé oddanou návštěvnicí posilovny, kde pravidelně věnuje čas udržování své fyzické kondice.

Posilovna se stala jejím útočištěm v době, kdy se rozpadalo manželství s basketbalistou Lamarem Odomem. Rychle se stala závislou na výsledcích, které přinášely návštěvy posilovny.

Čtěte také: Naprostá neúcta, ať je vyhostí, hřímali Italové. „Nahá“ manželka Kanya Westa je pobouřila

Díky perfektním břišním svalům, vytvarovaným pažím, štíhlým nohám a pevnému zadečku je teď Khloé fitness inspirací pro mnoho lidí.

Na otázku, jak přesně Khloé docílila perfektní postavy, odpověděl profesionální trenér Charbel Ghossain pro portál The Sun. „Vypadat dobře po čtyřicítce není snadné a Khloé svým odhodláním věnovat se fitness připomíná, že investovat do sebe se vyplatí bez ohledu na věk,“ upozornil odborník.

Start dne

Khloé vyráží do posilovny v časných ranních hodinách mezi 5:30 až 6:00. „Fyzická aktivita nastartuje uvolňování hormonů dobrého pocitu, jako jsou serotonin a endorfiny, a připraví vaši mysl a tělo na produktivitu a úspěch,“ vysvětlil Ghossain, proč je ideální si ráno přivstat s tím, že svaly mohou být navíc přes noc napjaté a ztuhlé, takže ranní cvičení je skvělé pro rozproudění krve a udržení energie po zbytek dne.

Cvičí pětkrát v týdnu

Mladší sestra Kim Kardashian cvičí pětkrát týdně. Podle experta kombinuje kardio a posilování. Její tréninky jsou buď celotělové nebo rozdělené tak, že cvičí na horní část těla plus břišní svaly nebo spodní část těla a břišní svaly. Díky tomuto rozplánování tréninku šetří čas a urychluje rozvoj svalů.

„Vypracované břišní svaly, úzký pas a silné hýždě i nohy jsou přímým výsledkem tohoto přístupu. Zařazení kardia do tréninku nejen zvyšuje kardiovaskulární kondici, ale také napomáhá silovému tréninku tím, že zlepšuje dobu regenerace a zvyšuje průtok okysličené krve do svalů,“ nastínil.

Pro Khloé je podle Ghossaina budování svalů nejen fyzickou záležitostí, ale také posilou sebevědomí. „Uvolňování hormonů během cvičení tento pocit umocňuje a přispívá k jejímu celkovému pocitu úspěchu a pohody. Cvičení má pro duševní zdraví řadu výhod, jako je získání sebedůvěry, pocitu úspěchu, naplnění a hrdosti na sebe sama. Všechny tyto pocity jsou pro rozvoj duševního zdraví zásadní, protože díky nim se člověk cítí lépe,“ upozornil.

Jídelníček

Téměř všichni členové rodiny Kardashianových se stravují velmi zdravě. Khloé odstartuje den snídaní v podobě proteinového koktejlu s mandlovým máslem a kouskem ovoce.

K obědu si pak dá kuřecí salát a k večeři například rybu s čerstvou zeleninou. Nevynechává samozřejmě ani svačiny, takže když na ni přijde hlad, dá si třeba jablko s arašídovým máslem nebo jiný druh ovoce či zeleninu. „Její svačiny jsou tvořeny přírodními cukry, takže je stále schopna kontrolovaně uspokojit své případné chutě na sladké a zároveň získat všechny živiny. Aby splnila svůj denní příjem tuků, zařazuje také arašídové máslo,“ nastínil.

Její jídelníček je pestrý a jednoduchý s vysokým obsahem bílkovin. Takový jídelníček je podle odborníka ideální pro budování svalové hmoty a udržení nízkého množství tělesného tuku.

Samozřejmě si reality hvězda neodpírá své oblíbené pochoutky, třeba sladký dezert. „Klíčem k úspěchu je najít rovnováhu a kompenzovat ji dalšími lekcemi v posilovně nebo zvýšenou fyzickou aktivitou, aby pamlsky zůstaly jen příležitostným potěšením, a ne zdrojem pocitu viny nebo stresu,“ doplnil.

Ilona Csáková o udržování kondice: Hodím se do pohody a dám si chleba se sádlem:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 9. 2024

Berani, dnes byste se mohli věnovat psaní, možná tvůrčímu nebo dopisovému. Ať už to bude cokoli, může se stát, že vám vyjdou jen pochmurné zprávy o tom, co se právě děje. To nemusí odrážet váš skutečný stav mysli. Pokud vás nenapadá nic příjemného, o čem byste mohli psát, možná raději počkejte na později.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.