Co znamení potřebují od partnera: Ryby hledají oporu, Panny touží po respektu

Láska je krásná, ale kdo byl nebo je ve vztahu, tak ví, že umí být také náročná. Přestože dva lidé tvoří pár, pořád jsou odlišnými osobnostmi s vlastními názory, přesvědčeními a potřebami. Nicméně je důležité se snažit partnerovi vyjít vstříc. Jak to nejlépe udělat podle horoskopu?

Beran

Lidé narození ve znamení Berana potřebují partnera, který bude optimista a bude do života stejně nadšený jako oni sami. Po svém boku chtějí člověka, který je povzbudí, když jim nebude hej. Optimismus je vlastně jejich jediný podstatný požadavek, protože s negativními lidmi si nemají co říct a jsou z nich vyčerpaní.

Býk

Zodpovědnost a spolehlivost – to jsou vlastnosti, které Býci u potenciálních partnerů vyhledávají. Necítili by se dobře ve vztahu s někým, kdo není konzistentní, co se chování a emocí týká. Chtějí partnera, který sám sebe nesabotuje a s nímž budou schopni si vytvořit fungující režim.

Blíženci

Ve vztahu s Blíženci je komunikace klíčová. Potřebují vědět o všem, co se v životě jejich partnera odehrává, a pokud tomu tak není, v podstatě zamrznou. Jejich partner proto musí umět mluvit, sdělovat jim skoro vše, nemít tajemství, ale zároveň si musí umět určit hranice, aby mu zbýval také nějaký osobní prostor.

Rak

Citliví Raci potřebují partnera, kterému se budou moct vyplakat na rameni a opřít se o něj. Někoho, kdo je polituje a kdo si vyslechne, co mají na srdci. Obzvláště šťastní pak budou, pokud bude jejich polovička vždy na jejich straně a jejich nepřátele bude považovat i za své, protože tím jim dokáže bezmeznou loajalitu.

Lev

Upřímnost je ve vztahu se Lvy nejlepší cestou k fungujícímu vztahu. Raději si vyslechnou ošklivou pravdu než medovou lež. Jejich partner musí mluvit od srdce a nazývat věci pravými jmény. Lidé narození v tomto znamení si totiž ničeho neváží víc než integrity a opravdovosti.

Panna

Mají smysl pro férovost, proto Panny nenávidí pocit, že je někdo vnímá jako jistotu. Od svého partnera vyžadují respekt, který mu na oplátku také vrátí. Budou-li mít pocit, že si jich ve vztahu někdo dostatečně neváží, dají to nepříjemně najevo. Potřebují někoho, kdo bude udržovat jejich sebevědomí na správné hladině, kdo je bude ctít a věnovat jim pozornost.

Váhy

Lidé narození ve znamení Vah jsou známí svou nerozhodností. Proto je nezbytné, aby po jejich boku stál někdo rezolutnější, kdo je bude na cestě životem nenásilně navigovat správným směrem a pomůže jim k rychlejším akcím. Věří, že dvě hlavy ví víc než jedna, tudíž potřebují partnera, který se nebude bát jim poradit.

Štír

Štíři ve vztazích touží po intenzitě a vášni, a to natolik, že občas jen tak pro zábavu vytvoří dramatickou situaci. Je to pro ně prostředek, kterým se ujistí, že partner je vztahu stejně oddaný jako oni a cítí k nim to samé. Měli by si tedy najít někoho, kdo tento tlak dokáže ustát.

Střelec

Jediná věc, kterou Střelci skutečně vyžadují, co se lásky týká, je svoboda. Vyhrazují si právo dělat co chtějí, kdy chtějí a s kým chtějí. Potřebují tedy někoho, kdo to ustojí a bude jim důvěřovat, svobodu totiž nevyužijí k tomu, aby byli nevěrní. Naopak ze vztahu utečou v případě, že budou mít pocit, že přichází o svůj prostor a není jim důvěřováno.

Kozoroh

Je všeobecně známo, že Kozorozi jsou tak trochu workoholici a jsou posedlí honbou za úspěchy. Od partnera vyžadují stejné ambice, rádi by v něm našli někoho, s kým by se nebáli rozjet společný byznys. Proto pro ně není ničím výjimečným, že si svůj střed zájmu mnohdy najdou na pracovním poli. Dřina vložená do vztahu a povolání se v tomto případě vyplatí.

Vodnář

Co se týká lásky, randění a vztahů, zaujímají Vodnáři dost uvolněný a pohodový postoj. Od partnera proto nevyžadují bezmezné projevy náklonnosti, chtějí se s ním spíš dobře bavit a umět si vytvořit komfort. Potřebují někoho, kdo je bude milovat takové, jací jsou, někoho, kdo je nebude chtít změnit, přestože jsou excentričtí.

Ryby

Lidé narození ve znamení Ryb ve vztazích hledají vedení a podporu. Chtějí mít vedle sebe partnera, který v nich vyvolá pocit, že jsou součástí silného týmu, a který je bude podporovat v honbě za jejich sny. Přesně to také budou dělat, když od své polovičky dostanou tu správnou motivaci.

Jaký bude listopad podle výkladu Helen Stanku?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 5. 2024

Je frustrující, když práce stojí v cestě romantice a společenským aktivitám. Přesně to dnes cítíte, Berani. Vaše myšlenky jsou zaměřeny na večerní a víkendové aktivity, ale povinnosti máte na stole. Nezoufejte. Jednoduše si dejte závazek, že uděláte to, co se od vás očekává, a užijte si dnešní večer s jistotou, že jste splnili své povinnosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.