Krejčík dojímá diváky v představení o terorismu. Není to jen hra, ale realita, řekl

Herec Daniel Krejčík má za sebou sice bolestivý rozchod s partnerem Matějem Stropnickým, zato v práci se mu daří. V divadle září po boku Jitky Čvančarové v představení Vlaštovka. Diváci jejich herecké výkony i samotné představení velice chválí.

Právě herečka Jitka Čvančarová si u Vlaštovky vyzkoušela svou režisérskou premiéru. Spolu s ní na divadelních prknech září právě Daniel Krejčík. A nutno říct, že soudě podle reakcí diváků, se toto představení zapsalo hluboko do srdcí nejednoho z nich. Divadelní adaptace vypráví o pozůstalých po teroristickém útoku. „Jen měsíc po premiéře to není jen hra, ale realita, co se stala pár ulic od místa, kde jsme Vlaštovku nechali vzlétnout. To, co z nás dělá lidi, je naše schopnost vcítit se do bolesti ostatních,“ napsal před Vánoci Daniel Krejčík na sociální sítě. Odkazoval tak na strašlivou tragédii, ke které došlo na Filozofické fakultě Univerzity Karlovy na náměstí Jana Palacha v Praze.

Mohlo by vás zajímat: Nenápadná kostka a 1000 metrů čtverečních zahrady. To je nové bydlení Ivany Gottové

Herecké výkony obou zúčastněných v divadle chválí nejeden fanoušek. Dochází často i na slzy. „Nemám na to slova, takže víc psát nebudu. Byl to hodně silný emocionální zážitek, který jsem v divadle nikdy nezažila. Vaše výkony byly dechberoucí. A netroufám si ani zkusit představit, jak těžké pro vás muselo být toto téma zpracovat. Zvláště po tom, co se u vás stalo před Vánocemi,“ napsala do stories na Instagramu jedna divačka, jejíž názor později sám Krejčík sdílel na svém profilu. „Bylo to snad nejsilnější, co jsem kdy viděla... A i slzička ukápla. Dobře, byl to celý potok,“ doplnila další divačka.

Bolestivý rozchod nechtěl komentovat

Daniel Krejčík tvořil šest a půl roku pár s Matějem Stropnickým. Dvojice se ale před koncem roku rozešla. Důvodem měla být právě aféra bývalého politika, který mu měl být nevěrný se ženou. Společně si přitom pořídili zámek, který už nějakou dobu vlastními silami renovovali. Ačkoliv došlo i na slova o rodině, jejich vztah bohužel po letech skončil zradou jednoho z nich. Právě nevěru podle zdroje deníku Blesk nemůže Krejčík svému partnerovi odpustit. „Daniel ho velmi miloval, i to pořízení zámku byl jeho nápad. Teď se mu sesypal svět,“ sdělil zdroj.

Čtěte také: Matěj Stropnický a Dan Krejčík se rozešli. Na zámku se řeší nevěra

Sám Krejčík se veřejně o vztahu vůbec nechtěl vyjadřovat. „K tomu se nechci vyjadřovat, popřel bych ty věci, na kterých jsme se domluvili,“ řekl herec, kterého můžete vidět například i v novém seriálu Vytoč mého agenta na prima+.

Daniel Krejčík ve Vytoč mého agenta:

Sdílejte článek
Štítky Jitka Čvančarová diváci Daniel Krejčík herec recenze kultura divadlo Vlaštovka

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.