Celebrity

22. července 2024 20:58

redakce Prima Ženy

Život Harryho Pottera je plný tajemství. Daniel Radcliffe s partnerkou ututlali i porod

Informace o osobním životě herce, který proslul rolí kouzelníka Harryho Pottera, vyplouvají na povrch jen zřídkakdy a se zpožděním. Daniel Radcliffe s partnerkou Erin Darke si své soukromí střeží. Jejího těhotenského bříška si však nešlo nevšimnout a od dubna už jsou s Danielem i pyšnými rodiči.

Slavného herce Daniela Radcliffea (34) nejspíš na první pohled pozná i ten, kdo kouzelnickou sérii filmů o Harrym Potterovi nikdy neviděl. Jeho fanoušci už se smířili s faktem, že s nimi herec střípky ze svého soukromí nikdy sdílet nebude. Jak sám přiznal, ze sociálních sítí nemá úplně nejlepší pocit. „Není to tak, že bych je nesnášel, ale rozhodně by mi to nešlo. Jsem ten typ, který by se s někým neustále hádal,“ přiznal Radcliffe v minulosti v show Busy Tonight. „Mám obavu, že bych na internet neměl dostatečné znalosti, takže by to nakonec dostal na starost někdo jiný a v tu chvíli by veškerá autenticita mých profilů byla ta tam,“ dodal.

Je známo, že masivní pozornost kolem Harryho Pottera herec nenesl dobře a jak v minulosti prozradil, měl velké problémy s alkoholem. I proto teď možná raději žije v ústraní a stejně tak jeho partnerka, herečka Erin Darke (39). „Pro paparazzi jsme nudní, na většině fotek si dáváme kafe. Dvakrát nás vyfotili, jak čekáme na taxík,“ uvedla herečka pro magazín People.

Podívejte se také, proč se hvězdy staví proti spisovatelce J. K. Rowling:

Otcovství je nejlepší věc, řekl Daniel Radcliffe

Není to ale tak, že by herec o svém životě vůbec nemluvil. Občas poskytne rozhovor a médiím se samozřejmě někdy podaří zachytit i pár snímků. První fotky jeho syna tak pochází nejčastěji z chvilek, kdy se rodinka vydá na procházku. Daniel Radcliffe se většinou směje od ucha k uchu a syna má v nosítku na břiše.

„Otcovství je ta nejlepší věc. Je velmi roztomilý,“ řekl herec o svém synovi pro EXTRA. „Přešli jsme do méně křičící fáze a on nám teď věnuje drobné úsměvy a chichotání,“ prozradil nedávno v době, kdy byly synovi tři měsíce a dodal: „Bylo to šílených pár měsíců, jak by potvrdil každý, kdo prošel rodičovstvím. Ale je to také doslova nejlepší věc, která se kdy stala. Cítím se velmi šťastný, že mohu strávit tento čas s ním. Je to úžasné.“

Role si teď bude Radcliffe ještě více vybírat

Pro Entertainment Tonight herec prozradil, že kvůli výchově syna chce být při výběru svých rolí ještě více selektivní, aby s ním mohl jako otec trávit co nejvíce času. Zároveň si ale Radcliffe nechce dát od práce úplnou pauzu, protože ví, že by to pro něj nebylo dobré. Také by si přál, aby se jeho syn pohyboval v prostředí filmových kulis, ale vždy tak, aby se vyhnul masivní slávě a pozornosti veřejnosti a médií.

Kdo je Erin Darke?

Románek Daniela a o pět let starší Erin začal při natáčení filmu Kill Your Darlings a jejich vztah je nyní stabilní už více než 10 let. Ve filmu je spojily milostné scény, kdy si herci uvědomili, že jejich společná ‚chemie‘ pokračuje i mimo obrazovku.

Erin Darke se narodila v Michiganu a v 16 letech se přihlásila na University of Michigan-Flint. V roce 2005 absolvovala bakalářský titul v oboru výtvarných umění v divadelním představení.

Svou hereckou kariéru odstartovala v roce 2009, kdy se poprvé objevila v krátkém filmu s názvem Obelisk Road. Dále zazářila například v seriálu Úžasná paní Maiselová nebo Hodný holky, hrála i ve filmu Pořád jsem to já, nominovaném na Oscara. Měla dokonce možnost znovu spolupracovat s Radcliffem na epizodě jeho pořadu Miracle Workers, kterou nazval „neuvěřitelně speciální“.

Pár i po více než 10 letech označuje svůj vztah za mimořádně šťastný. Daniel Radcliffe v minulosti řekl, že si vždy myslel, že bude před ženami muset některé věci skrývat, ale s Erin to bylo naopak. „Vyrostl jsem na spoustě věcí, u kterých jsem si myslel: ‚Tohle je super hloupý. Nikdy to nebudu moct dělat s holkou.‘ Ale to je úžasné na tom, když najdeš vztah, ve kterém máš být. Je to jako: ‚Ach, já můžu dělat všechny ty věci a ona si myslí, že je to zábava!‘“ vysvětlil herec.

Zdroj: People

Sdílejte článek
Štítky rodina porod společnost Harry Potter herec celebrity Daniel Radcliffe Erin Darke

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 9. 2024

Berani, snažte se dnes navázat kontakt s někým, kdo vám chybí. I když to bude zpočátku bolet, budete se cítit mnohem lépe, jakmile se vám to podaří. Zvedněte telefon, napište vzkaz nebo pošlete e-mail. Dejte dotyčnému najevo, že vám chybí a záleží vám na něm. Vyjádřit se je často mnohem lepší než o svých pocitech lhát. Dotyčné osobě se po vás může stýskat stejně tak.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.