Denisa Nesvačilová jako perverzní milenka. Tuhle roli si herečka zamilovala

Půlnoční zpovědˇ (1) - upoutávka

Smyslná a s jemnými rysy. Jen je jaksi mrtvá. Takovou najdou postavu Denisy Nesvačilové hned v úvodu premiérového dílu nové detektivní minisérie policisté. Smrtí ovšem hereččina práce na tomto projektu nekončí, ale teprve začíná. Podívejte se na exkluzivní ukázku. Takhle ji ještě neznáte!

Denisa Nesvačilová v nové roli zamíchá dalšími příběhy sourozenců Stely (Markéta Plánková) a kněze Alberta (Marek Lambora), pod které se podepsaly Kateřina a Jitka Bártů. Jako hlavní hrdinka Marianna Krausová hned v úvodu zemře, čímž odstartuje sérii nevyjasněných událostí.

Na scénu se v novince s názvem Půlnoční zpověď dostane i záhadná taška plná šperků. Ve chvíli, kdy se přijde na to, že smrt Marianny nebyla náhoda, ale vražda, podezřelých má policie víc než dost. Ocitá se mezi nimi i Mariannin manžel (Igor Orozovič) nebo panovačná tchyně (Chantal Poulain), labilní uklízečka (Simona Babčáková) a také tajný milenec. Motiv k vraždě má úplně každý, včetně terapeutky Stely, u které navíc na posledním sezení Marianna zapomněla kabelku. Kdo tohle celé ustojí a vyvázne živý, mohl by skončit i pohádkově bohatý!

Marianna se provdala do bohaté rodiny a v tu chvíli začal její strmý pád. Jak můžete sledovat každou středu ve 20:15 na Primě, alkohol a peníze ji přiměly hrát nemorálně vysokou hru, až ztratila úplně všechno, i život. „Mrtvolu jsem nehrála poprvé, tak jsem na to byla připravená. Není to příjemné, ale když už jste mrtví, je to docela v pohodě. Náročnější bývá to, jak se tou mrtvolou stanete. Je to nepohodlné, nesmíte se hýbat, mrkat. Ty pozice bývají velmi často nepřirozené, strnulé, a tak vás za chvíli bolí záda,“ popisuje Nesvačilová, která si nedávno vystřelila z expřítele Kolečka, záludnosti natáčení krimi příběhu.

Byla jsem psychicky rozbitá, přiznala Denisa Nesvačilová

Natáčení znamenalo pro herečku ztvárnění dost nepříjemné mrchy, která převážně křičí na ostatní.  „Kvůli Marianně jsem netočila snad jediný normální obraz. Navíc se ty scény dělaly několikrát, protože se točil dialog s někým a následně jsem hrála sama do kamery, což je nesmírně těžké,“ potvrdila jinak milá herečka. „Asi jsem nezažila víc koncentrovanou práci než na tomto projektu. Pokaždé když jsem odcházela domů, byla jsem psychicky rozbitá, nebylo mi ze sebe dobře a poprvé v životě jsem si říkala, že jsem ráda, že na mě doma nikdo nečeká. Tři měsíce jsem totiž domů nenosila nic hezkého,“ doplňuje ještě k vyčerpávající šichtě, během níž prý musela často všechno to zlo postavy držet v sobě.

Kvůli Marianně jsem netočila snad jediný normální obraz.

Manžela hraje Nesvačilové v příběhu Igor Orozovič, oblíbený například postavou detektiva v seriálu Polda. I on vděčí Půlnoční zpovědi za zkoušku velké škály emocí.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Igor Orozovič nechtěl být hercem. Dnes je rád, že díky své tváři pomáhá

„Igor je fantastický kolega. Měla jsem štěstí, že jsme se hned první den shodli na tom, že raději tu věc bude lepší udělat naplno a méněkrát, i když to obnáší bolest, než abychom něco složitě secvičovali. Byla to velká pomoc a opravdu jsme k sobě byli velmi tvrdí, lítaly tam strašné rány. Dokázala jsem v tu chvíli zapomenout na to být Denisou a stát se Mariannou,“ vysvětluje Denisa a vzpomíná na scénu, která jí dala hodně zabrat a zároveň patřila během natáčení k těm nejzajímavějším.

„Přijde za mnou do bytu Igor a já jsem k němu neskonale perverzní. Bije mě, zároveň se se mnou miluje a jsme na sebe hrozně nechutní. Užila jsem si to, protože to byl pro nás herce velký úkol. Bije mě a směju se mu. Ve výsledku to bylo fajn natáčení a myslím, že se to povedlo. Ona tam těch normálních obrazů Marianna opravdu moc neměla.“

PODÍVEJTE SE: Denisa Nesvačilová během představení střílí z Kolečka


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.