Denisa Nesvačilová zářila na křtu magazínu pro muže. Černé šaty odhalily svůdný dekolt

Herečce Denise Nesvačilové (31) se pracovně velmi daří a její popularita stoupá. Nyní ji fanoušci mohou obdivovat i na luxusních snímcích v časopisu Playboy, pro který zapózovala, ač se k tomu původně neměla. Číslo s jejími fotografiemi si zasloužilo slavnostní křest, na kterém vypadala naprosto úchvatně.

Vztah Denisy Nesvačilové s Petrem Kolečkem byl dlouhou dobu jedním z hlavních témat bulvárních deníků. Chvíli se sice zdálo, že je to právě herečka, kdo vyhrál srdce známého scenáristy, pak ale přišel obrovský obrat a Kolečko si v polovině března vzal za manželku Anetu Vignerovou.

Celou situaci herečka snášela špatně, jak se ale říká, nejlepší lék na bolest je čas. Zdá se, že kromě toho je další medicínou i nafocení snímků, které jí rozhodně dodaly sebevědomí. V nejnovějším vydání časopisu Playboy je totiž nádherná, a to aniž by se ukazovala nahá či ve vulgárních pózách. Takové číslo si rozhodně zasloužilo křest a večírek.

Playboy párty

Ke křtu nejnovějšího vydání magazínu Playboy došlo v centru Prahy a kromě Denisy Nesvačilové, která byla ústřední hvězdou večera, přišla i celá řada dalších známých osobností. Po boku herečky se objevil například stylista Sam Dolce či moderátoři Sonia Edde a Karel Kašák. Nechyběly ani hvězda filmů pro dospělé Lady Dee či těhotná influencerka Dominika Myslivcová.

Čtěte také: Barbara Nesvadbová tvrdí, že jako šéfredaktorka Playboye skončila těhotná

Denisa Nesvačilová okouzlila přítomné v černých šatech s hlubokým výstřihem, které nicméně i díky své délce nepůsobily ani zdaleka vulgárně. Stejně jako v samotném Playboyi se tak na večírku držela decentní odhalenosti.

Dojmy z focení

V pořadu Nový den televize CNN Prima NEWS se navíc Denisa Nesvačilová rozpovídala o tom, jaké pro ni focení bylo. „Je neuvěřitelné, jak se v Playboyi přesně strefili do mého vkusu, co se týká lokace a celkové vizuální stránky. Prostředí mě nadchlo. A zažít ten luxus, ať už to jsou diamanty, drahé hodinky nebo soukromé letadlo, to je splněný sen,“ přiznala.

Mohlo by vás zajímat: Nesvačilová a její diamanty. Na hlavní hvězdu seriálu se muselo v rukavičkách

„Nebudu říkat, že jsem se nestyděla, ale u těch nejobnaženějších fotek jsem paradoxně ztratila stud díky Veronice,“ neskrývala Denisa své nadšení, které způsobila právě i fotografka Veronika Marx. „Celé to bylo velmi příjemné, já se cítila absolutně komfortně, hranice byly nastavené jasně a bylo o mě krásně postaráno,“ dodala.

Jak si Denisa Nesvačilová užívala focení, prozradila v následujícím videu:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 3. 2024

Jste nadaní způsobem, o kterém ani nevíte, Berani. Dnes možná tento dar nečekaně odhalíte. Možná si na okraj vzkazu pro přítele načmáráte hloupou kresbu. Její zkoumání odhalí nápad, který by se hodil na ilustraci dětské knížky. Možná jsou i jiné věci, které byste mohli ve svém životě dělat. Prozkoumejte další možnosti na internetu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.