Dubnu podle numerologie vládne trojka. Přeje kreativitě, tak rozvíjejte své talenty

Numerologie pracuje s čísly, která mají své specifické rysy a vibrace, jimiž ovlivňují náš každodenní život. Spočítejte si podle návodu své osobní měsíční číslo a zjistěte, jak vás bude ovlivňovat a jak se vám bude dařit v dubnu, čtvrtém měsíci roku 2024.

Podle numerologie vychází na letošní duben číslo 3 (vznikne sečtením čísla měsíce duben, což je 4, se všemi čísly letošního roku, tedy 4 + 2 + 0 + 2 + 4 = 12, 1 + 2 = 3).

Duben je měsícem, který přináší změnu a nové začátky. Podle numerologie je duben obzvláště silně ovlivněn energií čísla 3. Trojka je spojena s kreativitou, expresí a různorodostí. Je to číslo, které nám připomíná rozmanitost života a důležitost vyjádření našich jedinečných talentů a schopností. Trojka je také spojena s pozitivní energií a optimismem, který nás povzbuzuje k dosažení našich snů a cílů.

Díky nadvládě trojky můžeme očekávat období plné kreativity, inspirace a nových začátků. Měli bychom se otevřít novým možnostem a vyjádřit svou jedinečnou osobnost. Je to čas, kdy se můžeme zaměřit na rozvoj našich talentů a schopností a hledat nové způsoby, jak se vyjádřit.

Spočítejte si své osobní měsíční číslo

Každý z nás má své osobní nebo, chcete-li, životní číslo, které ho ovlivňuje celý život. Pokud ale chcete vědět, co konkrétního vám podle numerologie přinese ve čtvrtém měsíci letošního roku, je potřeba vzít v úvahu i energii tohoto konkrétního období, tedy vibrace měsíce dubna a zároveň i letošního roku. Začněte tím, že sečtete den a měsíc svého narození. Pokud vám vyjde dvojciferné číslo, opět jednotlivé číslice sečtěte, aby vám vyšlo číslo od 1 do 9.

Příklad:

Pokud jste se narodili například 28. března, tedy 28. 3., sečtěte 2 + 8 + 3 = 13.

A dále pokračujte 1 + 3 = 4.

K tomuto číslu přičtěte číslo letošního roku, tedy 8 – vznikne sečtením všech čísel roku 2024 (2 + 0 + 2 + 4).

4 + 8 = 12 (Pokud vám vyjde dvojciferné číslo, opět obě číslice sečtěte, v tomto případě tedy 1 + 2 = 3).

Osobní roční číslo je v tomto případě 3.

Nyní si spočítejte vaše osobní měsíční číslo tak, že sečtete vaše osobní roční číslo a číslo tohoto měsíce (duben má číslo 4).

Tedy 3 + 4 = 7 (Pokud vám vyjde dvojciferné číslo, obě číslice sečtěte).

Osobní měsíční číslo na duben 2024 je v tomto případě 7.

Jakmile budete znát své osobní měsíční číslo, přečtěte si, co vás podle numerologie v letošním dubnu čeká:

Osobní měsíční číslo 1

Číslo jedna symbolizuje začátek a jedinečnost. V dubnu můžete pocítit silný impuls k tomu, abyste začali s některými věcmi úplně nově. Zapomínat byste neměli ani na osobní rozvoj. Je to čas pro odvážné kroky vpřed a pro začátek projektů, které vám mohou přinést dlouhodobý úspěch. Energii čísla jedna můžete využít k tomu, abyste se postavili na vlastní nohy a následovali své sny s odvahou a sebedůvěrou.

Osobní měsíční číslo 2

Číslo dvě představuje rovnováhu a partnerství. V dubnu se tedy zaměřte na vaše vztahy s ostatními a na spolupráci v osobním i pracovním životě. Je to čas pro vyjednávání, kompromisy a hledání harmonie ve vztazích. Energii čísla dvě můžete využít k tomu, abyste lépe porozuměli druhým lidem a vybudovali si silné a trvalé vztahy. Pokud lásku hledáte, může k vám právě v tomto měsíci přijít.

Osobní měsíční číslo 3

Číslo tři je symbolem kreativity a expresivity. V dubnu hledejte inspiraci především ve svém vnitřním světě a zkuste vyjádřit své myšlenky a nápady pomocí různých uměleckých forem. Je jedno, jestli to bude formou tance, psaní, nebo kreslení. Je to čas pro objevování nových zájmů a aktivit, které vám přinášejí radost a naplňují váš život. Energii čísla tři můžete využít k tomu, abyste zkusili i věci, které jste vždycky chtěli, ale nenašli jste odvahu.

Osobní měsíční číslo 4

Číslo čtyři symbolizuje stabilitu a pracovitost. Je-li vaše měsíční číslo čtyři, pak v dubnu budete pracovat na vytvoření pevných základů pro budoucnost a dosažení dlouhodobých cílů. Je čas pro systematický přístup k práci a pro vytrvalost při dosahování svých cílů. I když se vám cesta, která je před vámi, bude zdát těžká, nevzdávejte to, na jejím konci vás čeká odměna. Vede vás k tomu, abyste se stali disciplinovanějšími a organizovanějšími.

Osobní měsíční číslo 5

Číslo pět představuje svobodu a dobrodružství. V dubnu pocítíte touhu po nových zkušenostech a dobrodružstvích. Vydejte se na cesty a objevujte neznámá místa, bude vás to naplňovat štěstím a radostí. Nenechte se stahovat zpátky lidmi, kteří vám vaše zážitky nebudou přát. To je jejich cesta.

Osobní měsíční číslo 6

Číslo šest je spojeno s rodinou a péčí. V dubnu se budete věnovat svým blízkým a posilovat vaše rodinné vztahy. Nezapomínejte na své blízké, zavolejte rodičům, navštivte prarodiče, už dlouhou dobu se cítí osamělí a vaše návštěva jim udělá radost. Energii čísla šest můžete využít k tomu, abyste se stali více soucitnými a vstřícnými vůči ostatním.

Osobní měsíční číslo 7

Číslo sedm symbolizuje moudrost a duchovní růst. V dubnu pocítíte náhlou potřebu hledat hlubší porozumění světa kolem vás a rozvíjet vaši vnitřní moudrost. Možná se vrhnete na meditaci, jógu nebo prozkoumávání vaší duchovní stránky. Zkuste najít podobně smýšlející lidi, zjistíte, že svět kolem nás není jen černobílý.

Osobní měsíční číslo 8

Číslo osm je spojeno s úspěchem a hojností. V dubnu se budete soustředit na dosahování finančních cílů a podnikatelských úspěchů. Je skvělý čas vrhnout se do práce a jít za svými sny, máte velkou šanci uspět. Pokud přemýšlíte, že se pustíte do podnikání, udělejte to právě teď.

Osobní měsíční číslo 9

Číslo devět je symbolem dokončení a uzavření. V dubnu budete dokončovat staré projekty a cykly a připravovat se na nové začátky. Je to čas pro vyčištění minulosti a pro přijetí nových výzev a možností. Snažte se odpoutat od minulosti a zbavte se všeho, co už vám dlouhodobě neslouží. A energii čísla devět využijte k tomu, abyste uzavřeli kapitoly ve vašem životě a připravili se na nová dobrodružství.

Jaký bude duben podle mariášových a tarotových karet?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 4. 2024

Berani, tento den nemusí být zrovna nejenergičtější. V poslední době jste tvrdě pracovali a vaše tělo potřebuje čas na doplnění energie. Travte nějaký čas v klidu doma. Schoulete se s čajem a dobrou knihou a nechte svou mysl cestovat, kam chce. I když vaše tělo zpomaluje, vaše mysl je aktivnější než kdy jindy. Mohl by to být plodný čas pro strategické tvůrčí změny, které byste chtěli provést doma nebo v práci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.