Celebrity

3. listopadu 2023 11:40

Vanesa Havlíková

Emma Smetana se těší na největší koncert v kariéře. Už týdny nespím, přiznala

Emma Smetana (35) je především moderátorka a herečka, kromě toho se jí ale daří také ve zpěvu. S partnerem Jordanem Hajem (35) koncertují po celé republice a jejich písně mají velký úspěch. V sobotu je čeká doposud největší koncert kariéry v pražském Foru Karlín. Redakci CNN Prima NEWS nyní Emma poskytla exkluzivní rozhovor, ve kterém prozradila, jak se před tak důležitým dnem cítí.

Jak se těšíte na koncert? Zavládla u vás nervozita?
Pro nás je to ten největší a nejdůležitější koncert v životě. Obrovsky nám na tom záleží a nervozita je eufemismus… Nespím z toho už mnoho týdnů.

Kolik budete mít šatů na převlékání? Vymýšlela jste si outfity sama, nebo vám někdo pomáhal?
Převleču se nejspíš dvakrát a bude to kombinace nemalých domácích zásob a působivých modelů od úžasného Tobias Equipment a taky od slovenského návrháře Marcela Holubce.

Kolik toho během koncertu vypijete?
Úžasná otázka, tu mi ještě nikdo nepoložil. Vypiju maximálně jednu sklenici vody, víc v tom návalu euforie nejde stihnout.

Řešila jste postavu před koncertem, držela jste nějakou dietu?
Už skoro tři roky cvičím každý den. Takže se už nějakou dobu cítím celkem optimálně. A ano, snažím si to před koncertem nezkazit, ale co je nejlepší na nervy? Strašně se přecpat!

Kdo bude hlídat děti? Nebo je plánujete vzít s sebou na koncert?
Ano, budou tam.

Přečtěte si: Našim dcerám nikdo Vánoce nezkazí, říkají Emma Smetana a Jordan Haj

Kolik skladeb plánujete zazpívat? Je nějaká, na kterou se speciálně těšíte?
Skladeb bude kolem pětadvaceti. Dalších deset nebo patnáct jsme museli oželet. Speciálně se těším na náš nejnovější singl Šťastný a veselý nebo na písničku Tahle jedna vteřina, zazpívá ji se mnou totiž výjimečně Adam Pavlovčin neboli Adonxs.

Shodli jste se s partnerem na všem ohledně koncertu, nebo došlo i k nějaké hádce?
K hádkám dochází přesto, že se na všem důležitém shodneme. Jak už jsem řekla, nervy pracují.

Mohou fanoušci očekávat nějaké překvapení?
Ano!

Máte už připravený playlist? Jak dlouho dopředu jste řešili časový harmonogram večera?
Všechno už je připravené na vteřiny přesně. V hrubých konturách to řešíme od loňského prosince, naše manažerka Lucka Hájková se do toho naplno pustila hned zkraje letošního roku a Matyáš Vorda, autor stage a light designu, se nám intenzívně začal věnovat zhruba před měsícem, kdy zfinišoval práci na koncertech Ewy Farné a Calina s Viktorem Sheenem v O2 areně. Máme ohromné štěstí na pracovité, talentované lidi okolo nás. Bez nich by žádné Forum Karlín nebylo, tím jsem si jistá.

Ze které písně či momentu máte vždy před koncertem největší obavy?
Z té úplně první. Na pobyt na pódiu si vždycky znovu a znovu chvíli zvykám a mám z něj respekt. Je to strašně zvláštní stav. Máme ale naprosto fantastické fanoušky, díky kterým se mi ty vnitřní ledy a strachy daří prolomit stále rychleji. A pak jsem prostě a jednoduše šťastná. Nejšťastnější.

Podívejte se na rozhovor s Emmou Smetanou:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 5. 2024

Je frustrující, když práce stojí v cestě romantice a společenským aktivitám. Přesně to dnes cítíte, Berani. Vaše myšlenky jsou zaměřeny na večerní a víkendové aktivity, ale povinnosti máte na stole. Nezoufejte. Jednoduše si dejte závazek, že uděláte to, co se od vás očekává, a užijte si dnešní večer s jistotou, že jste splnili své povinnosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.