Celebrity

8. července 2024 09:57

Tomáš Durčák

Ester Ledecká se ukázala v bikinách. Fanoušci chválí vypracované břišní svaly

Česká královna zasněžených svahů Ester Ledecká si užívá zasloužené letní pohody. Dvojnásobná zlatá olympijská vítězka má před sebou tradiční letní přípravu, ale ještě před tím se rozhodla užít si sluníčka u vody. V bikinách přitom ukázala svou perfektní atletickou postavu, kterou zdobí i poctivý pekáč buchet.

Ester Ledecká je sice jednou z nejlepších na slalomovém snowboardu i sjezdových lyžích, ale prkny nepohrdne ani při letních radovánkách. Velmi ráda se projede na windsurfu i klasickém surfu, a tak není divu, že nemalou část léta tráví u moře, kde si vodních sportů na všemožných prknech může užívat dosyta.

Mohlo by vás zajímat: Lela Vémola ukázala pevné tělo v plavkách. V Thajsku vás nikdo neřeší, pochvaluje si

Mimo to však i Ester tu a tam nepohrdne chvilkou pohody nebo možností hodit si obrazně řečeno nohy nahoru a chvíli nedělat vůbec nic. Na svých sociálních sítích se nyní pochlubila fotkou právě z takového nicnedělání. Volný letní den se Ledecká rozhodla strávit na nafukovacím člunu, kam si s sebou kromě kšiltovky a slunečních brýlí vzala jen zelené bikiny.

Dcera hudebníka Janka Ledeckého rozhodně umí zaujmout nejen v zimní kombinéze na svahu, ale i v létě u vody. Může se totiž pochlubit perfektně vypracovaným tělem, které se kromě silných nohou pyšní i vypracovanými břišními svaly připomínající pekáč buchet. Během letní dovolené sportovkyni určitě bude dělat společnost její partner, tenista Robin Staněk.

Čtěte také: Dám si pozor, řekl Ledecký o partnerovi Ester. Prozradil, kdy poprvé nazula lyže

Fotka Ester v bikinách samozřejmě nenechala fanoušky chladnými. „Koukám, tady má někdo napečený pěkný buchty!“ pochválil Ledecké břišáky jeden z nich. „Jedny se šodó prosím,“ dodal další fanoušek Michal. I řada dalších komentářů se pozastavovala především nad perfektní atletickou postavou, kterou si Ester očividně udržuje i mimo sezónu.

Ester Ledecká si perfektní figuru dokáže udržovat navzdory své obrovské slabosti pro sladké, miluje hlavně čokoládu:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 6. 10. 2024

Něco vám dnes možná zvedne mandle. Vpravo i vlevo se objevují vznětlivé reakce a silné názory. Zkuste se na to podívat s nadhledem. Budete se snažit získat od druhých mimořádnou pozornost, zejména pokud jde o vaše potřeby a emoce. Lidé budou podráždění, ale hádky situaci jen zhorší. Dejte všem trochu času a zjistíte, že se mnohé problémy vyřeší samy.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.