Celebrity

27. března 2022 05:50

Žaneta Dernerová

Exotický Immanuel Adenubi radí dětem tmavé pleti: Buďte hrdí na to, kdo jste

Nejpřitažlivější muž Primy: Immanuel ukázal svaly a prozradil, čím ho ženy odradí

Přitažlivý moderátor Immanuel Adenubi se těší nejen divácké přízni, nýbrž i obrovskému zájmu žen. Ne vždy tomu tak ale bylo. V dětství se od spolužáků odlišoval a setkal se i se šikanou. Jak kvůli své oplácané postavě, tak kvůli tmavé barvě pleti. Nyní je ale pyšný na to, kým je, a ostatním s podobnou zkušeností radí, aby se k tomu stavěli stejně.

Kořeny Immanuela Adenubiho sahají díky otci až do africké Nigérie. Zatímco malý Imman vyrůstal s matkou v Praze, jeho otec žil v Londýně. „My jsme spolu vlastně vždycky mluvili takovou ‚česko-angličtinou‘, to bylo hrozně vtipný. Zároveň mi to ale dalo základy anglického jazyka,“ prozradil Adenubi, jenž si v současnosti nejvíce oblíbil spojení „It is what it is“, což znamená „Je to tak, jak to je“.

Exotický Immanuel se svěřil, že dětství s odlišnou barvou kůže nebylo v Česku zrovna snadné. „V některých situacích se člověk setkal s lidmi a jejich různými názory, což bylo někdy trochu komplikované,“ přiznal otevřeně moderátor primáckého pořadu Showtime.

Sexy Adenubi, jemuž prý ženy padají k nohám a on jim neumí říkat ne, má pro děti, které zažívají něco podobného, jasný vzkaz: „Buďte hrdí na to, kdo jste a jací jste,“ radí důrazně Immanuel, který se setkával s posměšky nejen kvůli tmavé barvě pleti. Důvodem k šikaně byla i jeho oplácanost. „Říkali mi, že jsem tlustý, nazývali mě špekounem nebo že mám větší prsa než holky,“ vzpomínal přitažlivý moderátor v pořadu Povídej.

Tehdy mu nepomáhal ani sport. „Hrál jsem fotbal, ale tělo bylo takové, jaké bylo. Nesnášel jsem si před ostatními dětmi sundávat triko. Měl jsem z toho panickou hrůzu,“ svěřil se Immanuel. S pubertou ale přišel zásadní zlom. „V patnácti letech jsem začal chodit do fitka a dávat tomu trochu víc.“

Svalnatý Immanuel už se za svou postavu nestydí

Nyní už nemá nejmenší problém svou postavu ukázat. Právě naopak. Svůj instagramový účet plní fotkami, na nichž vyniká jeho perfektní figura. Svou pevnou vůlí, odhodláním a videi z posilovny často inspiruje i ostatní. „Tohle je na tom být influencerem to krásný. Lidi vám na denní bázi píšou, jak jste jim pomohl, ať už v rámci cvičení, nebo motivace,“ říká s úsměvem účastník soutěže Muž roku 2019.

A co by doporučil těm, kteří se k pravidelnému pohybu teprve odhodlávají? „Nebát se toho! Je důležitý zkusit to, nebát se začátků. Rozhodnout se a jít do toho,“ povzbuzuje Immanuel, který na sebe také prásknul, zda se mu líbí víc blondýnky, nebo brunetky.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.