Extra hloupá a nechápavá slečna vyvede Charlieho z míry. Ostatní brečí smíchy

Extra hloupá a nechápavá slečna – ZOO (199)

Marek Němec má jako Charlie bohaté zkušenosti s jednáním se ženami, ale sem tam ho nějaká přece jen vykolejí. Jako třeba ne příliš bystrá zrzka, kterou se snažil nasadit na Jana Kopečného v roli Kamila. Jenže marné vysvětlování nakonec poraženecky vzdá. To Denisa Nesvačilová, Filip Kaňkovský a Ludmila Molínová se coby Dominika, Břéťa a Ilona báječně baví. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Už dávno není českým Robinem Hoodem, který svou netradiční živností s dvojčaty bohatým bere a chudým dává. Z Karla Rakušana neboli Charlieho se díky Lize spravedlnosti stal spíše strážce pořádku. S lotry a neřády však bojuje nadále. Aktuálně mu leží v žaludku zejména Kamil Ovčík, jenž bez váhání nechal unést nevlastní sestru Dominiku a přemírou drog jí způsobil vážné problémy se srdcem. Navíc se cítí jako opravdový mafiánský boss a hodlá ovládnout celé město.

Jenže jak ho napálit? „Dostat tebe bylo poměrně jednoduché. Dostat Kamila je komplikované. Z čehož mi vyplývá, že Kamil bude chytřejší než ty,“ nadhodí Charlie s lehce posměšným úsměvem Dominice v dalším díle seriálu ZOO, na který se můžete těšit v úterý večer na Primě. Rusovláska, jež se u něho od doby, co se angažoval v její záchraně, skrývá, má ale jednoduché vysvětlení. „Nejspíš to bude tím, že my dva jsme chytří. Stejně chytří. Čili tobě nedělalo problém se do mě vcítit. Ale Kamil, to je jiná liga. To je tupec. Naprostý tupec. Proto my dva chytří máme problém se do něho vcítit a předpokládat, jak se bude chovat,“ uvádí prostý důvod jejich neúspěchu s Ovčíkem mladším.

Mohlo by vás zajímat: Diana o sobě říkala, že je hloupá jako necky. Meghan si to zkazila pitomostí, míní expert

Charlie se ale nevzdává. Jen ho okolnosti přinutí vrátit se k původní osvědčené taktice. Na Kamila hodlá nasadit jednu ze svých půvabných spolupracovnic. K jeho smůle je slečna inteligenčně trochu jinde a vůbec nechápe, co po ní chce. Zatímco podnikatel si z ní nakonec klidně vystřelí, což zrzka absolutně nepochopí, Dominika s Ilonou a Břéťou jen stěží zadržují smích. Podívejte se v exkluzivní ukázce, čím je tak pobavila a proč je Ilona přesvědčená, že má dotyčná místo mozku míchaná vejce.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.