Kamil se cítí jako mafiánský boss. Ovčíková jen zírá, syn ji klidně nechá vyvést

Kamil se postaví proti starostlivé mamince – ZOO (195)

Janu Kopečnému coby Kamilovi narostl získáním moci nad rodinnými firmami hřebínek a myslí si snad, že je pánem světa. Jeho arogantní a mafiánské chování tomu rozhodně nasvědčuje. Hrubě se chová nejen k nepřátelům, ale už i k vlastní mamince. Podívejte se v exkluzivní ukázce, jak zareaguje na její snahu uklidnit situaci i rozzuřeného otce ve vězení.

Mnoho lidí by si na to možná nevsadilo, ale vypadá to, že má lotr Ovčík svou nemanželskou dceru Dominiku skutečně rád. A to tak moc, že by zřejmě mohl ublížit synovi Kamilovi, který rusovlásku zdrogoval a způsobil jí tím potíže se srdcem. Ačkoliv mu z vězení poslal výhrůžný vzkaz, Kamil se dál chová, jako by se nic nedělo.

Jeho maminka si je ovšem dobře vědoma, co by mohlo následovat, a tak zajde za Dominikou a prosí o pomoc. „Potřebuju, abys zašla za svým otcem nebo mu alespoň zavolala. Musí se mu vysvětlit, že jsou to všechno jen pomluvy a nic ti není. Hrozně zuří. Myslí si, že ti Kamil nějak ublížil,“ zlehčuje synův čin Ovčíková v dalším díle seriálu ZOO, na který se můžete těšit v úterý večer na Primě. Vůbec nepřipouští, že šlo Dominice o život a její milovaný synáček by byl opravdu schopen nechat ji ve sklepě umřít. „Prosím tě, nepřeháněj,“ přejde její poznámku Ovčíková.

Když u zákeřné potvory nepochodí a zrzka ji za notné podpory Charlieho rázně odmítne, vydá se starostlivá maminka za Kamilem. Jeho povýšené chování ji lehce vyvede z míry, dál se ho ale snaží přesvědčit, aby si to u otce vyžehlil. „Já za ním nepůjdu. Nehodlám s ním nic řešit. Nenechám se zase šikanovat,“ utne ji ostře Ovčík mladší a hrubé jednání pak korunuje překvapivým povelem pro svého poskoka. Udivenou matku nechá vyvést z místnosti. A dokonce se jí plánuje zbavit.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 17. 5. 2024

Berani, to, zda byste měli vynaložit určitý výdaj, by mohlo způsobit určité napětí mezi vámi a partnerem. Možná si myslíte, že to nyní není možné, zatímco váš přítel je rozhodnutý do toho jít. Dnes není vhodný den na to, abyste se v této záležitosti snažili dosáhnout dohody. Ani jeden z vás pravděpodobně neustoupí. Počkejte pár dní, až budete oba méně napjatí.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.