Celebrity

6. května 2024 11:06

Tomáš Durčák

Hana Gregorová smrt Radka do nedávna nezvládala. Nemohla jsem ho nikde vidět, přiznala

Hana Gregorová žije už téměř dvanáct let bez své životní lásky, legendárního herce Radoslava Brzobohatého, který zemřel v září 2012. Nyní přiznala, že pro manžela dlouhá léta truchlila, byť to na veřejnosti nedávala znát, a ještě do nedávna nemohla nikde vidět ani jeho fotografii.

Herecký pár Hana Gregorová a Radoslav Brzobohatý spolu šťastně žili od roku 1981 až do jeho odchodu v roce 2012, pouhý den před svými 80. narozeninami. Mezitím vychovali syna Ondřeje Brzobohatého. I když herečka bez svého osudového muže žije již více než dekádu, stále má problém se s jeho odchodem definitivně smířit.

„Můj muž mi chybí. Je to život, nejsem jediná, komu se to stalo. Mám ho pořád pod kůží, ale žít se musí dál. Nejvíc mi chybí, když usínám,“ přiznala Gregorová v pořadu Tobogán. „Byl, je a navždy zůstane nejlepším chlapem mého života,“ vzdala mu jeho manželka hold.

V rozhovoru také přiznala, že měla dlouhou dobu problém jej někde vůbec spatřit. „Nikdy jsem nešla s kůží na trh, smutek si každý musí odžít sám. Je pravda, že když ho teď vidím v televizi, tak se usmívám a dělá mi to radost. Ale ještě do nedávna jsem se na něho nemohla dívat, pokaždé jsem se rozplakala, ale to patří k životu,“ svěřila se Gregorová pro slovenský web markíza.sk.

Čtěte také: Hana Gregorová o Brzobohatém: Byl to skvělý milenec, dodnes se mi zjevuje

Během let se herečka dle svých slov utěšuje mimo jiné tím, že její milovaný Radek odešel rychle a bezbolestně: „Když mi tehdy přátelé nebo lékaři řekli, že měl královskou smrt, řekla jsem si, bože, jaká smrt je královská, vždy je to jen smrt. Když teď ale vidím některé kamarády Radka, kteří leží a neví o sobě, tak si říkám, že pánbůh ho měl rád.“

„Sice to bylo v plné síle, ale rychlé. Přišlo to tak rychle, že o tom ani nevěděl, a tomu se říká královská smrt. Nedá se na to zapomenout, jen se s tím člověk musí naučit žít,“ svěřila se Hana, která opět zopakovala, že ani tucet mladších partnerů nikdy nebude víc než její zesnulý manžel. „S Radkem jsem prožila 32 let a navždy to bude můj muž života. I kdyby přišlo deset mladých,“ dodala s úsměvem.

V minulosti ostatně přiznala, že Brzobohatý byl skvělý milenec, a pokud měl během jejich manželství milenky, přála by jim to: „I když to byl idol žen, žili jsme normální život. Měl hodně milenek přede mnou. Za mě myslím, že ne, ale nepátrala jsem po tom. Přeju ho všem ženám, které s ním mohly strávit chvíle. Byl výborný milenec.“

Gregorová dnes žije ve svém domě v Maďarsku, kde jí společnost dělá o 32 let mladší partner Ondřej Koptík. „Stará se o mě, je na mě hodný a žije se nám hezky,“ popsala Hana jejich společnou idylku, při níž se jí prý už po Česku až tolik nestýská. „Do Prahy se určitě nevrátím, tady dožiju. Jednou za čas Prahu navštívím, a to mi stačí,“ uzavřela Hana Gregorová.

Ondřej Brzobohatý zavzpomínal na svého otce a jeho obrovskou popularitu:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 5. 2024

Berani, budete se muset spolehnout na své analytické schopnosti a pevnou sebekontrolu, abyste se dostali z rozbouřeného moře, ve kterém se dnes nacházíte. A stresu se nevyhnete. Nejhorší nástrahou, která vás čeká v kariéře nebo při studiu, by bylo pochybovat o svých schopnostech. Máte příležitost, abyste si vyzkoušeli svou sebedůvěru. Jen se ujistěte, že obstojíte.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.