Dcera Martina Stropnického se tajně vdala. Dorazil na svatbu i tatínek?

Dcera Martina Stropnického (65) se o víkendu tajně vdala. Herečka Anna Stropnická (33) si za manžela vzala kolegu z branže a dlouholetého partnera Jana Grundmana (41). Zda přiletěl z Izraele i otec, je ale otázkou.

V sobotu 6. srpna se dle deníku Blesk z usměvavé herečky Anny Stropnické stala vdaná paní. Dcera herce a velvyslance ČR v Izraeli řekla „ano“ svému dlouholetému partnerovi z branže herci Janu Grundmanovi. Utajovaná svatba se konala pouze v úzkém kruhu rodiny a přátel. Stále však zatím není jasné, zda Annu k oltáři vedl tatínek Martin Stropnický a kde přesně veselka proběhla.

Stejně jako Anna se nedávno tajně oženil i herec Jakub Štáfek:

Dle prvních snímků, které zveřejnila Aniččina sestra, také herečka Františka (27), se nejednalo o přehnaně honosnou veselku. Obřad a následná party s kapelou se nejspíše konaly v jednom z travnatých pražských vnitrobloků. Dobrá nálada rozhodně nechyběla a všichni hosté si den plný štěstí a pohody užívali.

Zúčastnil se svatby i tatínek Martin Stropnický?

Zda na svatbu své dcery dorazil i Martin Stropnický, stále není jasné. Je ale zřejmé, že Anna byla vskutku krásnou nevěstou. Ve svatebních šatech, kterým dominoval krajkový vršek s výstřihem do písmene V, vypadala jako princezna. Vlasy měla jednoduše zapletené a celý look doplnila kyticí, která výsledný efekt jen podtrhla. Ženich Jan Grundman vynesl tmavomodrý oblek, ve němž vypadal velmi elegantně.

Martin Stropnický má dcery celkem tři. Vedle Anny a Františky ještě nejmladší Kordulu (16). Ta na sebe strhla velkou pozornost především fotografů na letošním Mezinárodním filmovém festivalu v Karlových Varech, kde se objevila po boku své matky Veroniky Žilkové (60).

Ačkoliv Kordula své soukromí na sociálních sítích dosud příliš neprezentovala a její profily spíš zely prázdnotou, nyní se to změnilo. Jen před několika dny sdílela na svém Instagramu sérii balkonových snímků z Barcelony, kde byla na dovolené.

Ještě předtím navíc ve svých stories ze stejného pobytu zveřejnila fotografii v plavkách. A na nulové reakce si rozhodně stěžovat nemůže. Snímky už nasbíraly přes 1 200 lajků a desítky pozitivních komentářů.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 4. 2024

Berani, některé vaše pracovní povinnosti jsou pro jednoho člověka příliš velké a mohly by vás dnes zatížit. Zdá se, že hromada práce se neustále zvětšuje, ať děláte, co děláte. Pokud můžete, delegujte své úkoly. Nejméně naléhavé úkoly odložte stranou a na zbytku postupně zapracujte. Váš zaměstnavatel od vás může, ale nemusí očekávat příliš mnoho, ale vy máte právo udržet si zdravý rozum bez ohledu na cokoli.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.