Astročlánky

23. prosince 2023 06:30

Eliška Reiglová

Horoskop na Štědrý den: Býkům se splní přání, Lvi se budou skvěle bavit

Štědrý den už se nezadržitelně blíží. Pro někoho bude dnem jako každý jiný, někdo se na něj těší. Vliv na to, jak ho prožijeme, má kromě okolností ale také znamení zvěrokruhu, ve kterém jsme se narodili. Jaký bude 24. prosinec podle horoskopu?

Beran

Vánoční čas Beranům přinese spoustu energie a nadšení. Budou mít tendenci být v centru pozornosti a předvádět se. Nicméně by se měli snažit brát v úvahu potřeby a přání ostatních členů rodiny. Měli by je brát na vědomí a zeptat se jich, jak můžou být nápomocní. V případě, že se budou spoléhat jen na své vlastní plány, může to vyvolat napětí a konflikty.

Býk

Vánoce naplní Býky pocitem pohody a klidu. Vyplní se jim přání, aby o Štědrém dnu byl čas na odpočinek, relaxaci a užívání si věcí, které mají rádi. Zároveň by se však měli snažit věnovat pozornost i rodině a přátelům, kteří jsou jim blízcí. Je třeba si uvědomit, že věci nemusí být vždy perfektní, a je to tak v pořádku. Důležité je prožít tento den s láskou a vděčností.

Blíženci

Štědrý den pro Blížence bude plný komunikace a zábavy. Budou mít sklony se zapojovat do různých aktivit a bavit se s přáteli a rodinou. Mohou se také setkat s několika lidmi, se kterými se dlouho neviděli, a těšit se tak z obnovy vztahů. Měli by však být opatrní, aby nedrželi své pocity uvnitř a neignorovali vlastní potřeby.

Rak

Pro Raky bude Štědrý den dobou rodinného soustředění a emocionálního vyrovnávání. Budou chtít trávit čas s blízkými a projevit jim svou lásku a péči. Mohou se cítit citlivěji než obvykle a být vnímavější k náladám ostatních. Pozor ale, aby nezapomněli i na své vlastní potřeby. Měli by si udělat čas na odpočinek a relaxaci, aby se vyrovnali se všemi emocemi, které jim svátky přinášejí.

Lev

Pro Lvy budou Vánoce časem zábavy, slavností a oslav. Na Štědrý den budou chtít být středem pozornosti a bavit se s přáteli a rodinou. Mohou také pociťovat návaly vášně a toužit po romantických setkáních. Měli by však být opatrní, aby nakonec nebyli sebestřední a nezapomněli na ostatní. Vánoce jsou koneckonců také o sdílení a projevech lásky k druhým.

Panna

Neděle 24. prosince bude pro Panny dnem organizace a plánování. Budou se snažit vyřídit všechny věci, které se hromadí, a zajistit, aby bylo všechno připraveno na večer. Mohou cítit potřebu zorganizovat všechny ostatní, ale měly by být ochotné úkoly také plnit a příliš se neunavovat. Svátky si mají lidé užít s rodinou a přáteli, proto je dobré zapomenout na perfekcionismus.

Váhy

Váhy budou Štědrý den vnímat jako dobu harmonie, lásky a rovnováhy. Nejvíc si budou přát trávit čas se svými blízkými a vytvářet klidné a příjemné prostředí. Mohou se také cítit více vnímavé k emocím ostatních, k čemuž se váže větší ochota jim poskytnout podporu. Pozor ale na podléhání tlaku a zapomínání na své vlastní tužby. Je třeba udržet balanc mezi sebou a ostatními.

Štír

Pro Štíry budou Vánoce časem introspekce a osobního růstu. Možná budou chtít strávit Štědrý den alespoň zčásti sami se sebou a přemýšlet o svém životě a cílech. Je čas se zamyslet, kam chtějí směřovat a jak se chtějí vyvíjet. Neměli by ale zapomenout na přítomný okamžik, odmítnout pozvání od přátel a rodiny na večeři by bylo prudké a zbytečné. Klíčem je najít rovnováhu mezi sebeláskou a sdílením s ostatními.

Střelec

Obzvláště odpolední a večerní hodiny budou pro Střelce časem radosti a optimismu. Budou se těšit na setkání s přáteli a rodinou a sdílení skvělých společných okamžiků. Možná budou cítit také potřebu navštívit nová místa a vytvářet si nové vzpomínky. Neměli by kvůli tomu ale ignorovat potřeby ostatních. Musí si najít rovnováhu mezi soukromím a sdílením, tedy část dne věnovat svému programu, druhou tomu rodinnému.

Kozoroh

Na Štědrý den Kozorozi oslaví stabilní vztahy s rodinou a přáteli. Budou se cítit zodpovědně vůči ostatním a budou chtít být oporou a pomocí. Mohou se také cítit trochu smutněji než obvykle a vzpomínat na minulé Vánoce a blízké, kteří už nejsou. Stresu by ale neměli podlehnout, je žádoucí udělat si čas na odpočinek a péči o sebe samé.

Vodnář

Pro Vodnáře budou Vánoce časem kreativního vyjádření a osobního projevu. Budou mít tendenci na Štědrý den dokazovat svou soběstačnost a chtít dělat věci po svém. Mohou také cítit potřebu sdílet své myšlenky a nápady s ostatními. Je ale třeba brát v úvahu pocity svých blízkých a nebýt příliš nekompromisní. Individualita a ochota přijmout cizí názor se nevylučují.

Ryby

Ve znamení intuice a emocionálního propojení s ostatními se ponese Štědrý den u Ryb. Budou chtít trávit čas s rodinou a přáteli a být jim oporou. Mohou cítit nutkání pomáhat a být prospěšní ostatním. K tomu je ale potřeba přistupovat s opatrností, aby si zachovaly zdravou hranici mezi péčí o sebe a péčí o druhé.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 5. 2024

Dnes byste mohli dobře psát beletrii nebo publicistiku. Je docela dobře možné, že jste o nějakém literárním oboru uvažovali. Proč váháte? Nikdy není pozdě. Najděte si čas na napsání příběhu. Pokud máte negativní postoj k věcem, které děláte, jak chcete něco udělat, Berani?

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.