Horoskop radí, jak být šťastnější: Střelci potřebují dobrodružství, Ryby tvoření

Každý člověk je jiný, lišíme se v ledasčem, ale jedno máme společné – touhu po štěstí. I tento pocit se ale u všech liší a honba za ním je tudíž individuální. Rozdíl tvoří také znamení zvěrokruhu. Co podle horoskopu učiní váš život šťastnější?

Beran

Berani jsou přirození vůdci, proto jsou nejšťastnější, když mohou projevit svůj talent k vedení a následovat vlastní intuici. Lidé narození v tomto znamení mají největší radost, když mohou něco vyzkoušet jako první. Naopak je netěší hádky, během nich nicméně mohou ukázat, že jsou lepšími lidmi a zanechat jich – umí jednoduše překonat frustraci a naštvání.

Býk

Lidé narození v tomto znamení ve svém životě potřebují stabilitu a pocit jistoty. A přesně to také potřebují ke štěstí. Milují luxus a peníze a štěstí nacházejí ve vědomí, že si mohou dovolit životní styl, jaký jim vyhovuje. Radost jim dělají i takzvané cetky, které sbírají a mají pro ně sentimentální hodnotu. Mohou sbírat i něco hodnotnějšího, něco, co mohou časem prodat, kdyby se náhodou jejich finance začaly krátit.

Blíženci

Neuvěřitelným komunikačním talentem byli obdaření Blíženci, pro které jsou hluboké konverzace zdrojem maximální spokojenosti. Nestává se jim, aby neměli slov a z rukávu jsou schopni tahat jednu historku za druhou. Pokud jde o lidi v jejich okolí, ti je mohou potěšit dárky, a opět zejména těmi souvisejícími se slovy. Může tak jít například o diář, deník či dobrou knihu.

Rak

Citliví Raci nejvíce těží z toho, když posilují vztahy se svými blízkými, především s těmi, s nimiž žijí. Cítí pak emoční naplnění plynoucí z pohodové domácí atmosféry. Neuškodilo by jim zároveň přehodnotit vztahy obecně a vyřadit ze života ty, před nimiž nemohou být sami sebou. S dobrými přáteli jim pak stačí si alespoň jednou za měsíc vyrazit ven, aby se cítili šťastnější.

Lev

Obecně je Lev považován za nejšťastnější znamení zvěrokruhu. Šťastnější už tito jedinci mohou být jen díky tomu, že ostatní poznají a ocení jejich schopnost se radovat. Jsou rádi, když jsou středem pozornosti, obzvláště dělají-li něco, co je baví a co jim jde. Pokud si zapamatují, že chvála z úst jiných není důvodem, proč se cítí dobře, začnou mít o to větší radost z každého úspěchu.

Panna

Lidé narození v tomto znamení jsou perfekcionisté, což může být vyčerpávající pro ně i jejich okolí. Štěstí naleznou, pokud budou schopni občas ustoupit z vedení a přijmout i takové věci, které neodpovídají jejich dosavadním nárokům. Uvolnit se může prospět jejich celkovému zdraví. Trochu slevovat ze svých standardů mohou krok po kroku, pak jim dojde, že v jednoduchosti je krása.

Váhy

Váhy jsou obvykle nejšťastnější po boku někoho, kdo jim je roven, ideálně v přátelské či vyšší rovině. Jejich radost by ale neměla lpět na ostatních lidech, protože tím si pouze zadělávají na zklamání. Silný vztah by si lidé v tomto znamení měli vybudovat i k sobě samotným, k čemuž stačí si doma o samotě odpočinout, případně si sólo vyrazit třeba do kina nebo na výstavu.

Štír

Pod nadvládou Marsu a Pluta mají Štíři mnohdy problém najít svůj zdroj štěstí, pročež jsou ochotní pro tento pocit zacházet do extrémů. Mají tak trochu sebedestruktivní sklony a jsou hodně zaměření na své okolí, to ale v negativním smyslu slova. Mají pocit, že je všichni podrazí. Když se ale začnou soustředit na sebe a objevovat svou intelektuální stránku, štěstí k nim přijde samo. Mohou například sledovat dokumenty nebo číst knihy na téma, které je zajímá.

Střelec

Štěstí jde Střelcům v podstatě samo naproti, jsou to svobodomyslní jedinci, kteří rádi cestují a objevují. Pokud je však jejich dobrodružství obohatí i duševně či intelektuálně, naleznou novou dimenzi radosti. Zážitkem pro ně tak může být například čtení dobré knihy, stejně tak ale vycestování do daleké země, kde objeví krásy cizí kultury.

Kozoroh

Vlastním vysokým nárokům a následně také sebemrskačství podléhají Kozorozi, kteří mnohdy staví své ambice nadevše. Tvrdě pracují, ale často odmítají najít něco, co by jejich dřinu vyvážilo. Úspěch je pro ně hnacím motorem. Aby v životě nalezli štěstí, měli by si začít dávat dosažitelné cíle a k pomyslnému vrcholu postupovat krok po kroku, nikoliv se snažit ho dosáhnout co nejrychleji.

Vodnář

Vodnáři jsou jedinečné osobnosti, které ovšem s vlastní jedinečností mají občas problém – těžko zpracovávají své emoce a bojí se, že je okolí odsoudí. V jejich případě je ale risk také ziskem, protože díky němu zjistí, že jakmile odbourají strach být sami sebou v té nejautentičtější podobě, naleznou štěstí. Jsou excentričtí a neměli by mít strach to ukazovat.

Ryby

Lidé narození v tomto znamení jsou snílci, kteří málokdy stojí nohama pevně na zemi, ba naopak se rádi toulají ve světě vlastní fantazie. V realitě budou šťastnější, pokud ji budou moci lehce připodobnit svým fantaziím. Stačí jim k tomu kreativita, která je v jejich případě nevyčerpatelnou studnicí. Podomácku vyrobené dekorace do domácnosti jim dovolí se vyřádit a zároveň přenesou kus jejich snů na zem.

Sázející šťastlivec v USA vyhrál 33 miliard:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.