Iva Kubelková vystavila luxusní postavu na Jadranu. Seriál jí přihrál jachtu i Chorvata

Iva Kubelková v seriálu Na vlnách Jadranu

Moderátorka Iva Kubelková se na jaderském pobřeží převtělila do svůdné manželky bohatého Němce, která postrádá vskutku zajímavou věc. Okouzlující brunetka vzala na natáčení do Chorvatska i dceru Karolínu a společně objevovaly na kole krásy ostrova Brač. Jako seriálová turistka však spokojená nebyla. Podívejte se v exkluzivní ukázce proč.

Má loď, bohatého manžela a na dovolenou se vydala na chorvatské pláže. Pro Ivu Kubelkovou to znamenalo na čtyři dny odjet natáčet na ostrov Brač, kde seriál z prostředí jadranské riviéry a pobřežní policie vznikl. „Bylo to hezké, vzala jsem s sebou dceru Karolínku, takže jsme si udělaly výlet mimo sezónu do Chorvatska. Nikde nikdo, jezdily jsme na kole kolem moře. Natáčení bylo příjemné a takové s nadsázkou,“ usmívá se moderátorka.

Jejího manžela – Němce, hrál místní Chorvat. „Moc jsme si spolu nepopovídali, nebyl na to ani čas. Natočili jsme tu scénu a bylo. To, co se ztratilo, nebyla výjimka. Na tom je založen ten příběh. Prozrazovat to tedy nebudu. Řeknu jen, že na další lodi se ztratilo zase něco podobného. Vlastně v tom je ten fór, že partička zlodějů krade nesmyslné věci. Přišlo mi to jako nadsázka,“ popisuje Iva Kubelková, kterou uvidíte v seriálu Na vlnách Jadranu ve středu večer na Primě.

Jakmile skončilo natáčení, domů se neletělo. „Jak jsem říkala, plán byl tam chvíli zůstat a užít si moře,“ vypráví Kubelková. I když strávila na natáčení pár dní, s hlavním hrdinou Sebastianem Cavazzou, který okouzlil herečku Hanu Gregorovou, se moderátorka nesetkala. „Natáčela jsem jen s Marošem Kramárem a Matějem Hádkem, na Sebastiana jsem neměla štěstí,“ uzavírá Iva.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.